• Prodaje se poslovni prostor uz biznis koji se u njemu odvijao

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša tema je poslovni prostor koji se prodaje zajedno sa biznisom koji se u njemu odvijao.   – U svom dugogodišnjem radu, agencija za promet nekretnina „Gsigma“, između ostalog, specijalizovala se i za prodaju poslovnog prostora, zajedno sa biznisom koji […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prodaje se poslovni prostor uz biznis koji se u njemu odvijao

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša tema je poslovni prostor koji se prodaje zajedno sa biznisom koji se u njemu odvijao.

     

    – U svom dugogodišnjem radu, agencija za promet nekretnina „Gsigma“, između ostalog, specijalizovala se i za prodaju poslovnog prostora, zajedno sa biznisom koji se u njemu vodio. Za nas agente takve ponude su poseban izazov. Jer, prodaja takvih nekretnina za nekadašnje vlasnike ili njihove naslednike ima i emotivnu notu. Nije lako prepustiti neko drugom biznis od koga je obezbeđivana egzistencija čitave porodice, od kog su se školovala deca, pa i unuci… Posao koji je vam je predstavljao ne samo novac nego ceo život. Često kažem da agenti za promet nekretnina moraju biti pomalo i psiholozi i na najbolji način pristupiti svakom klijentu. Moraju uvažiti njegove emocije, ali i završiti posao – kaže za portal zrenjaninski.com Gordana Božić, vlasnica agencije „Gsigma“.

     

    Pročitajte još: Povećano interesovanje za kuće na selu, naročito interesantan Taraš

     

    U svom poslovanju „Gsigma“ je imala iskustva sa prodajom hostela, restorana, zgrada u kojima su bile poslovne kancelarije, kafića…

     

    – Mora se na najbolji način proceniti vrednost onoga što je sama nekretnina, ali i onoga što budućem vlasniku donosi razrađen posao. Treba odvojiti emotivnu vezanost i realnost. U nekom trenutku posao, koliko god on profitabilan bio, više nema ko da vodi iz porodice. Sve to se izmeri zaista preciznom vagom. Na kraju se napravi realna ponuda koja se u dobrom delu slučajeva uspešno realizuje  – objašnjava Božić.

     

    poslovni prostor

     

    Na prodaju poslovni prostor na izlazu iz Zrenjanina

     

    U ovom trenutku, ona izdvaja poslovni prostor koji se nalazi na kraju Pančevačke ulice, odnosno na izlazu iz Zrenjanina, uz magistralni put ka Beogradu. Ovaj objekat prodaje se zajedno sa poslom koji se u njemu odvijao.

     

    Poslovni prostor ima 202 kvadrata i nalazi se u prizemlju stambeno-poslovne zgrade. Objektu pripada i oko 200 kvadrata magacinskog prostora, koji se nalazi u dvorištu i ima svoj poseban prilaz i ulaz, plus prostor koji je natkriven nadstrešnicom.

     

    Stambeni prostor nalazi se na spratu i ima odvojen ulaz.

     

    U prizemlju objekta se nalazi radionica odrađena po svim standardima sa pripadajućim prostorijama, kancelarijom, čak i odvojenim delom koji je služio kao mali restoran. Restoran je bio namenjen klijentima koji su čekali da im se završi zamena guma ili neka druga vrsta servisnih usluga.

     

    Pročitajte još: GSIGMA SAVETUJE: Kako pripremiti kuću ili stan za prodaju

     

    Poslovno-stambeni objekat se nalazi na placu od 2099 kvadratnih metara. Objekat i plac su kompletno ograđeni, ali sa odličnim pristupnim tačkama za kamione i dostavu razne vrste robe. To znači da je namena ovog objekta višestruka.

     

    Objekat je upadljiv i prepoznatljiv. Nalazi se na lokaciji koja je odlična za auto-servis, delatnost kojom se vlasnik ove nekretnine dugo godina bavi. Podoban je i za neke druge delatnosti.

     

    Kontaktirajte agenciju „Gsigma“ putem telefona ili mejla

     

    Agencija „Gsigma“, inače, u uslovima vanrednog stanja radi od kuće, štiteći zdravlje svojih zaposlenih i klijenata.

     

    – Čim situacija bude dozvoljavala, vraćamo se redovnim aktivnostima. Dok se to ne dogodi, savetujem zainteresovanim prodavcima i kupcima da nam se obrate mejlom. Takođe, preporučila bih onima koji razmišljaju o prodaji ili kupovini nekretnine da obavezno posete naš veb sajt – ističe Gordana Božić.

     

    Za više informacija možete se obratiti agenciji „Gsigma“ na telefon 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija