Ekonomija Vesti Zrenjanin

Prodaje se imovina “Vojvodinaputa” u Zrenjaninu i Novom Bečeju

vojvodinaput

Stečajni upravnik Slobodan Sudarov oglasio je prodaju imovine zrenjaninske putarske firme „Vojvodinaput“. Imovina ovog preduzeća u stečaju nudi se na prodaju metodom javnog nadmetanja, kao imovina pravnog lica, uz jednu funkcionalnu celinu u Novom Bečeju.

 

Javno nadmetanje biće održano 22. septembra, u 10 časova, u kancelariji stečajnog upravnika u Kikindi.

 

Na listi za prodaju nalaze se objekti u ulici Žarka Zrenjanina 75 u Zrenjaninu. Početna cena za taj deo imovine preduzeća je 89.629.090 dinara. U nju spadaju upravna zgrada od 488 kvadratnih metara, radionice od 718 i 616 kvadratnih metara, kancelarije izgradnje, zatim trafostanica, magacini, pumpa za gorivo, magacini ulja, kotlarnica sa garažom, nadstrešnica za vozila…

 

PROČITAJTE JOŠ: Poverioci novobečejskog brodogradilišta biće tek delom namireni

 

Prodaju se i radni brod „Paun“, čija je likvidaciona vrednost 2,5 miliona dinara, i plovni bager „Skrapež“, likvidacione vrednosti pet miliona dinara, kao i razna vozila i oprema. Na spisku za prodaju je i poljoprivredno zemljište manje površine u katastarskim opštinama Srpski Aradac, Perlez i Konak.

 

Predmet prodaje je i nepokretnost koja se nalazi u Novom Bečeju, u ulici Brigadira Ristića 34. Na parcelama koje se tamo nalaze izgrađena su tri objekta. U pitanju su porodična stambena zgrada od 77 kvadrata i dva neuknjižena pomoćna objekta površine 18 i osam metara kvadratnih. Početna cena za ovu nepokretnost je 333.601 dinara.

 

“Vojvodinaput” u stečaju od oktobra 2018. godine

 

Imovina se kupuje u viđenom stanju i može se razgledati nakon otkupa prodajne dokumentacije, svakim radnim danom od 12 do 14 časova, a najkasnije do 15. septembra. Naravno, sve uz prethodnu najavu stečajnom upravniku.

 

Pravo učešća imaju pravna i fizička lica koja, nakon dobijanja predračuna, uplate radi otkupa prodajne dokumentacije iznos od 80.000 dinara, plus PDV za pravno lice „Vojvodinaput“, i 10.000 dinara, sa PDV-om, za funkcionalnu celinu u Novom Bečeju.

 

Privredni sud u Zrenjaninu, inače, rešenje o otvaranju stečaja u preduzeću „Vojvodinaput“ doneo je 30. oktobra 2018. godine.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM