• Preduzeće „Premium chicken“ na spisku najvećih poreskih dužnika u Srbiji

    Preduzeće „Premium chicken“ iz Žitišta nalazi se na spisku najvećih poreskih dužnika u Srbiji. Ono se nalazi na 216. mestu, od ukupno 335, sa dugom od 32.122.049 dinara. Kako navode u Poreskoj upravi, u toku je obrada zahteva za reprogram duga.   Poreska uprava Republike Srbije objavila je spiskove najvećih poreskih dužnika, odnosno obaveštenje o […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Preduzeće „Premium chicken“ na spisku najvećih poreskih dužnika u Srbiji

    Preduzeće „Premium chicken“ iz Žitišta nalazi se na spisku najvećih poreskih dužnika u Srbiji. Ono se nalazi na 216. mestu, od ukupno 335, sa dugom od 32.122.049 dinara. Kako navode u Poreskoj upravi, u toku je obrada zahteva za reprogram duga.

     

    Poreska uprava Republike Srbije objavila je spiskove najvećih poreskih dužnika, odnosno obaveštenje o iznosu poreskog duga poreskih obveznika. To je učinila u skladu sa Zakonom o poreskom postupku i poreskoj administraciji. Spiskovi dužnika su zaključno sa 30. novembrom 2020. godine.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Uprkos teškoj godini AS taksi je uspeo da unapredi poslovanje

     

    Na listi aktivnih privrednih društava, koji imaju dugovanja prema državi, osim preduzeća „Premium chicken“, nalazi se još jedna firma iz Srednjobanatskog okruga. U pitanju je „Dan ran“, društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju perja i paperja iz Novog Miloševa. Ovo preduzeće nalazi se na 174. mestu, sa ukupnim poreskim dugom od 41.721.112 dinara.

     

    Zanimljivo je da se na ovom spisku ne nalazi nijedna firma iz Zrenjanina.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija