• Predstavljamo šest novih oglasa za posao, potrebni radnici različitih profila

    Portal zrenjaninski.com vam danas predstavlja šest novih oglasa za posao u Zrenjaninu i okolini.   „Revnost“ AD Novi Sad zapošljava pet radnika na benzinskoj stanici – kasira. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 888 41 05.   Konkurs Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ za prijem u radni odnos […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Predstavljamo šest novih oglasa za posao, potrebni radnici različitih profila

    Portal zrenjaninski.com vam danas predstavlja šest novih oglasa za posao u Zrenjaninu i okolini.

     

    „Revnost“ AD Novi Sad zapošljava pet radnika na benzinskoj stanici – kasira. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 888 41 05.

     

    Konkurs Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ za prijem u radni odnos na neodređeno vreme doktora medicine ističe sutra. Bolnica je raspisala i oglas za prijem u radni odnos spremačice prostorija u kojima se pružaju zdravstvene usluge. Posao je na određeno vreme, sa punim radnim vremenom. Taj konkurs je otvoren do 1. avgusta.

     

    Pročitajte još: Telekom Srbija zapošljava 200 radnika, posao nude i druge firme

     

    „Agro-dukat“ DOO Zrenjanin traži knjigovođu, za rad na određeno vreme. Radno iskustvo je nebitno. Više informacija kandidati mogu dobiti pozivanjem broja 548 759.

     

    DOO „GIK Intergradnja Banat group“ traži pet rukovalaca građevinskih mašina, deset pomoćnih građevinskih radnika, pet armirača, pet tesara i pet zidara. Posao je na određeno vreme. Broj telefona je 351 07 54.

     

    Pročitajte još: Poljoprivredno gazdinstvo Sarvak zapošljava radnike u proizvodnji

     

    „M&N gradis“ Ečka zapošljava dva keramičara, za rad na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 164 64 17.

     

    „Plastic recycling tehnology HS“ Zrenjanin raspisao je oglas za prijem u radni odnos šest radnika u proizvodnji. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 30. jula.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija