Ekonomija Vesti Zrenjanin

Telekom Srbija zapošljava 200 radnika, posao nude i druge firme

telekom srbija nudi posao

Informativni portal zrenjaninski.com i danas objavljuje aktuelne oglase za posao. Zrenjanincima posao u ovom trenutku nude Telekom Srbija, ali i drugi poslodavci.

 

Telekom Srbija zapošljava 200 agenata terenske prodaje u više mesta, a na spisku gradova je i Zrenjanin. Radni odnos je na osnovu ugovora o delu. Više informacija možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Samostalna knjigovodstvena agencija „MM Miki“ iz Zrenjanina zapošljava knjigovođu na određeno vreme. Kontakt telefon za više informacija je 521 510.

 

Pročitajte još: Potreban radnik za rad u pogrebnom preduzeću „Božur“

 

DOO „Filip“ Zrenjanin traži prodavca za rad na određeno vreme. Kontakt terlefon je 522 907.

 

Poslodavac „Opportunity banka“ AD Novi Sad zapošljava dva savetnika za klijente u bankarstvu. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Konkurs je otvoren do 2. septembra. Telefon za kontakt je 063 668 577.

 

„Ribobel“ DOO Zrenjanin traži administrativnog manipulanta – osobu sa invaliditetom. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt sa poslodavcem je na telefon 524 760.

 

Predškolska ustanova „Pinokio“ Zrenjanin traži strukovnog vaspitača – vaspitača dece predškolskog uzrasta. Posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 063 533 406.

 

Dom zdravlja Srpska Crnja zapošljava doktora medicine opšte prakse na određeno vreme. Više informacija zainteresovani mogu dobiti pozivanjem broja 811 022.

 

Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ traži medicinsku sestru – tehničara, za rad na određeno vreme. Konkurs je otvoren do 30. jula. Kontakt telefon je 530 820.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM