• Poznati zrenjaninski poslodavci objavili konkurse za posao

    Objavljeni su novi konkursi za posao, a neke od njih raspisali su poznati zrenjaninski poslodavci. Evo šta je trenutno u ponudi na tržištu rada.   Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci zapošljava vozača sanitetskog vozila, na određeno vreme. Banji su potrebni i fizioterapeutski tehničar, kao i medicinska sestra – tehničar u intenzivnoj nezi. Poslovi su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Poznati zrenjaninski poslodavci objavili konkurse za posao

    Objavljeni su novi konkursi za posao, a neke od njih raspisali su poznati zrenjaninski poslodavci. Evo šta je trenutno u ponudi na tržištu rada.

     

    Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci zapošljava vozača sanitetskog vozila, na određeno vreme. Banji su potrebni i fizioterapeutski tehničar, kao i medicinska sestra – tehničar u intenzivnoj nezi. Poslovi su na određeno vreme. Telefon za informacije je 315 04 02.

     

    Srednja poljoprivredna škola Zrenjanin traži nastavnika stručnih predmeta poljoprivredne struke, sa 29,25 posto radnog vremena, na određeno vreme. Nastava je za cvećarstvo – 10 posto, i za biljnu proizvodnju – 19,25 posto. Više informacija o konkursu putem telefona 562 189.

     

    Pročitajte još: Raspisani novi oglasi za posao, zapošljava i Opšta bolnica

     

    DOO „Šinvoz“ Zrenjanin zapošljava četiri bravara na određeno vreme. Oglas je otvoren do 17. juna. Uslovi koji se zahtevaju od kandidata su obrazovanje: KV / SSS mašinske struke, poznavanje tehničkih crteža i njihovo čitanje, poznavanje rada na priručnim alatima (bušilica, brusilica), poznavanje materijala (čelik, aluminijumski limovi, i drugo) i minimum godina dana radnog iskustva. Poželjno je poznavanje engleskog jezika. „Šinvoz“ traži i jednog autolakirera sa najmanje šest meseci radnog iskustva, a rad je na određeno vreme. Kandidati koji su zainteresovani za ovu vrstu radnog angažovanja i ispunjavaju uslove konkursa svoje radne biografije mogu proslediti na e-mail adresu smarjanovic@sinvoz.rs

     

    Radnike traže i domovi zdravlja

     

    Kompanija „Gomex“ DOO Zrenjanin zapošljava diplomiranog pravnika za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Telefon za informacije je 062 247 138.

     

    „Vinex etil“ DOO Lukićevo zapošljava električara i bravara, a za obojicu je uslov dve godine radnog iskustva. Ovoj firmi potrebna su i dva radnika u kotlarnici, radnik na prijemu sirovina i kuvanju i radnik u destileriji. Poslovi su na određeno vreme. Više informacija na telefon 064 877 40 81.

     

    „Medix technologie“ DOO Kruševac traži tri prezentatora, za prodaju putem prezentacija. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Više informacija na broj 066 470 270.

     

    Dom zdravlja Srpska Crnja zapošljava doktora medicine opšte prakse. Ugovor je na određeno vreme.

     

    I Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin traži dokora medicine, ali za rad u statusu izabrabog lekara.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija