• POTROŠAČI REKLI SVOJE: „Dijamant“ najomiljeniji proizvođač u Srbiji!

    Najomiljeniji proizvođač u Srbiji je zrenjaninska kompanija „Dijamant“, saopštilo je udruženje „Moja Srbija“. Ovo udruženje je po deseti, jubilarni put, organizovalo akciju „Moj izbor“, sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i poboljšanja kvaliteta robe i usluga u Srbiji. Akciju je i ove godine podržao Grad Beograd.   Kompanija „Dijamant“, osim što je ponela zvanje „Najomiljeniji […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POTROŠAČI REKLI SVOJE: „Dijamant“ najomiljeniji proizvođač u Srbiji!

    Najomiljeniji proizvođač u Srbiji je zrenjaninska kompanija „Dijamant“, saopštilo je udruženje „Moja Srbija“. Ovo udruženje je po deseti, jubilarni put, organizovalo akciju „Moj izbor“, sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i poboljšanja kvaliteta robe i usluga u Srbiji. Akciju je i ove godine podržao Grad Beograd.

     

    Kompanija „Dijamant“, osim što je ponela zvanje „Najomiljeniji proizvođač u Srbiji“, osvojila je i Zlatnu plaketu za desetogodišnje liderstvo. Najveća uljara na Balkanu Zlatnu plaketu je dobila u kategoriji „Ulje, prilozi i prelivi“.

     

    Priznanje „Moj izbor“ jedinstveno je po tome što se dodeljuje isključivo na osnovu glasova potrošača. Osnovni uslov da neki proizvod bude nominovan jeste da je domaćeg porekla, bez obzira na strukturu vlasništva firme koja ga proizvodi. Izuzetno, za ovu nagradu mogu biti nominovani i strani proizvodi i brendovi, ukoliko poslovanje njihovih kompanija odlikuju značajne investicije u Srbiji, visoka društvena odgovornost i slično.

     

    Pročitajte još: Nemačka kompanija „GPK“ privodi kraju izgradnju pogona u Zrenjaninu

     

    Ove godine, u konkurenciji za nagradu našlo se 1.000 domaćih proizvoda i brendova u 27 kategorija. Glasanje je organizovano u dva kruga. U prvom krugu glasali su korisnici interneta, a brendovi sa najvećim brojem glasova plasirali su se u finale. Tamo ih je, u svakoj kategoriji, čekalo po pet najbolje plasiranih brendova iz prethodnih akcija. Finalno glasanje organizovano je na terenu, metodom „lice u lice“.

     

    U deset gradova Srbije glasalo je ukupno 2010 potrošača. Tokom deset godina, koliko traje akcija, naklonost potrošača i nagradu „Moj izbor“ osvojile su ukupno 43 kompanije u Srbiji sa svojih 47 brendova.

     

    Priznanja „Moj izbor“ uručena su u petak, 19. juna, u Svečanoj sali Skupštine Beograda.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija