• Postignut dogovor sa državom, radnicima „Pošte Srbije“ ukinute suspenzije

    Sinoć su završeni pregovori i postignut je dogovor sa Vladom Srbije koji u toku dana treba da bude potpisan. Time je obustava rada u poštama okončana.   Ovo je za portal zrenjaninski.com izjavio Vladimir Đokić, predstavnik zaposlenih, koji je učestvovao u pregovorima sa Vladom.   Đokić je dodao da je dogovoreno da se nekim kategorijama […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Postignut dogovor sa državom, radnicima „Pošte Srbije“ ukinute suspenzije

    Sinoć su završeni pregovori i postignut je dogovor sa Vladom Srbije koji u toku dana treba da bude potpisan. Time je obustava rada u poštama okončana.

     

    Ovo je za portal zrenjaninski.com izjavio Vladimir Đokić, predstavnik zaposlenih, koji je učestvovao u pregovorima sa Vladom.

     

    Đokić je dodao da je dogovoreno da se nekim kategorijama zaposlenih poveća plata, da se u narednom periodu vidi kako bi plata mogla da bude povećana i ostalim zaposlenima, a da se suspenzije povuku i da se zaposleni vrate na radna mesta bez ikakvih posledica.

     

    – U martu, kada se vidi kolika je dobit preduzeća, pronaći će se maksimalan prostor za povećanje zarada zaposlenima. Dogovoreno je da se redovno održavaju sastanci radne grupe u kojoj su predstavnici sindikata, zaposlenih i ovlašćeno lice Vlade, kako bi se pratila realizacija dogovora i videlo kako da se položaj zaposlenih popravi u narednom periodu – naglasio je Đokić.

     

    Pročitajte još: Više od 30 uzbunjivača prethodnih godina dobilo sudsku zaštitu

     

    Prema rečima Đokića, u narednih sedam do deset dana trebalo bi da se u potpunosti normalizuje rad pošte.

     

    U zrenjaninskoj Glavnoj pošti u prepodnevnim satima radni proces još nije normalizovan. Vrata Glavne pošte su otključana u 10 sati a kako su nam rekli zaposleni, koji su iza šaltera, ali ne i na radnim mestima, pozvani su od nadređenih da dođu na posao. U narednim satima trebalo bi da se ispoštuju određene procedure kako bi se rad na šalterima normalizovao.

     

    Retkima koji su ulazili u šalter salu u Glavnoj pošti rečeno je da dođu kasnije, a najbolje popodne.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija