• Bolnica u Zrenjaninu objavila nove konkurse za posao

    Bolnica u Zrenjaninu objavila je dva nova konkursa za posao. Rok za podnošenje prijava je do 11. februara.   Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ je, zbog povećanog obima posla, raspisala oglas za prijem u radni odnos jednog službenika za poslove zaštite, bezbednosti i zdravlja na radu. Posao je na određeno vreme, sa punim radnim vremenom.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bolnica u Zrenjaninu objavila nove konkurse za posao

    Bolnica u Zrenjaninu objavila je dva nova konkursa za posao. Rok za podnošenje prijava je do 11. februara.

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ je, zbog povećanog obima posla, raspisala oglas za prijem u radni odnos jednog službenika za poslove zaštite, bezbednosti i zdravlja na radu. Posao je na određeno vreme, sa punim radnim vremenom.

     

    Kandidat mora da poseduje VII stepen stručne spreme – 240 ESPB i da ima završen Fakultet tehničko-tehnoloških nauka. Uslov je i položen stručni ispit za obavljanje poslova bezbednosti i zdravlja na radu. Radno iskustvo u zanimanju nije bitno.

     

    Pročitajte još: „Fulgar east“ zapošljava nove radnike, dovoljno je da imate osnovnu školu

     

    Bolnica u Zrenjaninu raspisala je i oglas za prijem u radni odnos na neodređeno vreme, sa punim radnim vremenom, jednog laboratorijskog tehničara u dijagnostici.

     

    Kandidat mora da poseduje IV stepen stručne spreme, da ima završenu srednju medicinsku školu – smer laboratorijski tehničar i položen stručni ispit. Radno iskustvo u zanimanju nije bitno.

     

    Prijave se podnose poštom ili lično, na adresu Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ Zrenjanin, ulica Dr Vase Savića 5, sa naznakom „Oglas“.

     

    Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]