Ekonomija Vesti Zrenjanin

Bolnica u Zrenjaninu objavila nove konkurse za posao

bolnica u zrenjaninu

Bolnica u Zrenjaninu objavila je dva nova konkursa za posao. Rok za podnošenje prijava je do 11. februara.

 

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ je, zbog povećanog obima posla, raspisala oglas za prijem u radni odnos jednog službenika za poslove zaštite, bezbednosti i zdravlja na radu. Posao je na određeno vreme, sa punim radnim vremenom.

 

Kandidat mora da poseduje VII stepen stručne spreme – 240 ESPB i da ima završen Fakultet tehničko-tehnoloških nauka. Uslov je i položen stručni ispit za obavljanje poslova bezbednosti i zdravlja na radu. Radno iskustvo u zanimanju nije bitno.

 

Pročitajte još: „Fulgar east“ zapošljava nove radnike, dovoljno je da imate osnovnu školu

 

Bolnica u Zrenjaninu raspisala je i oglas za prijem u radni odnos na neodređeno vreme, sa punim radnim vremenom, jednog laboratorijskog tehničara u dijagnostici.

 

Kandidat mora da poseduje IV stepen stručne spreme, da ima završenu srednju medicinsku školu – smer laboratorijski tehničar i položen stručni ispit. Radno iskustvo u zanimanju nije bitno.

 

Prijave se podnose poštom ili lično, na adresu Opšte bolnice „Đorđe Joanović“ Zrenjanin, ulica Dr Vase Savića 5, sa naznakom „Oglas“.

 

Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM