• Četiri zrenjaninske firme zapošljavaju radnike na različitim pozicijama

    Četiri zrenjaninske firme raspisale su nove konkurse za zapošljavanje.   „Minel Fepo“ DOO Zrenjanin zapošljava dva livca na određeno vreme. Od kandidata se traži 3. stepen srednje stručne spreme, smer mašinstvo, tehnologija ili metalurgija. Obavezno je i posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije, a radno iskustvo nije bitno.   Istoj firmi potrebna su i dva operatera […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Četiri zrenjaninske firme zapošljavaju radnike na različitim pozicijama

    Četiri zrenjaninske firme raspisale su nove konkurse za zapošljavanje.

     

    „Minel Fepo“ DOO Zrenjanin zapošljava dva livca na određeno vreme. Od kandidata se traži 3. stepen srednje stručne spreme, smer mašinstvo, tehnologija ili metalurgija. Obavezno je i posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije, a radno iskustvo nije bitno.

     

    Istoj firmi potrebna su i dva operatera na CNC mašini. Za konkurisanje je potrebna diploma četvorogodišnje srednje škole, smer mašinstvo, a radno iskustvo nije bitno. Posao je na određeno vreme.

     

    Zainteresovani kandidati mogu slati prijave za zaposlenje na e-mail jelena.sarenac@minelfepo.com

     

    PROČITAJTE JOŠ: Wash express service iz Zrenjanina raspisao konkurs za posao

     

    Građevinska kuća „Euro-Mont 90“ iz Zrenjanina raspisuje oglas za dva molera-gipsara, za rad na neodređeno vreme. Za konkurisanje je dovoljna diploma osnovne škole, a radno iskustvo nije bitno.

     

    Istoj firmi potreban je i pomoćni radnik, za rad na neodređeno vreme.

     

    Kontakt telefon poslodavca je 063/532-559 a e-mail euromont90@gmail.com

     

    I ove zrenjaninske firme nude posao

     

    „B&K family“ DOO Zrenjanin zapošljava dva dispečera u domaćem i međunarodnom saobraćaju. Posao je na određeno vreme. Od kandidata se traži diploma četvorogodišnje srednje škole iz oblasti saobraćaja, ekonomije, finansija i osiguranja, menadžmenta i biznisa. Potrebno je i radno iskustvo više od šest meseci. Kontakt telefoni poslodavca su 063/ 533-406 i 066/074-563.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kompanija “Gomex” nudi posao, radna mesta su u Zrenjaninu

     

    Poslodavcu „Begej shipyards group“ DOO Zrenjanin potrebna su dva izvršioca-rukovaoca dizalicom – kranom, sa iskustvom više od godinu dana. Od kandidata se traži i srednja škola – II stepen, iz oblasti arhitektura, građevina i geodezija ili zanatske usluge.

     

    Istoj firmi potreban je i magacioner sa trogodišnjom srednjom školom iz oblasti trgovine, ugostiteljstva ili turizma. Neophodno je i radno iskustvo više od tri meseca i posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije.

     

    Telefon za kontakt je 062/8000 460, a lice za kontakt je Aleksandra Kandić. E-mail adresa je info@begejsg.com

     

    Koje zrenjaninske firme nude posao možete pratiti u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija