Ekonomija Vesti Zrenjanin

Poslovi na neodređeno vreme: Zrenjaninske firme traže radnike

oglasi za posao

Pojedine zrenjaninske firme raspisale su nove konkurse za zapošljavanje, a u nastavku pročitajte koji su poslovi u pitanju.

 

“Prva linija” DOO Zrenjanin objavila je oglas za zapošljavanje jedne štoperke na neodređeno vreme. Kandidati moraju imati diplomu osnovne škole, a radno iskustvo nije bitno. Istoj firmi potreban je i pomoćni radnik u proizvodnji, sa najmanje 1. stepenom kvalifikacije smera tekstilstvo ili kožarstvo, a radno iskustvo je nebitno. I ovaj posao je na neodređeno vreme. Zainteresovani mogu da se jave na kontakt telefon 069 106 07 96.

 

PROČITAJTE JOŠ: Kafe restoran “Kovač” raspisao novi oglas za posao

 

“Trenč” DOO Zrenjanin zapošljava diplomiranog građevinskog inženjera, sa VII nivoom kvalifikacije i iskustvom od 36 meseci. Potrebno je da kandidat poseduje znanje rada na računaru i vozačku dozvolu “B” kategorije. Radno angažovanje je na neodređeno vreme, a rad je  terenski. Ista firma traži i kvalifikovanog radnika u građevini, na određeno vreme. Od kandidata se traži najmanje prvi stepen kvalifikacija, smera arhitektura, građevina ili geodezija. Potrebno je i radno iskustvo najmanje tri godine i vozačka dozvola “B” kategorije. Kandidati se mogu prijaviti na kontakt telefon 064/641 83 63.

 

PROČITAJTE JOŠ: “Šinvoz” nudi osnovnu zaradu plus bonus od 70.000 dinara mesečno

 

PS “Elektrouniverzal-luks” Zrenjanin traži elektroinstalatera sa srednjom stručnom spremom trećeg stepena, smera elektrotehnika i telekomunikacije. Potrebno je i najmanje trogodišnje radno iskustvo i posedovanje vozačke dozvole “B” kategorije. Radni odnos je na neodređeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu se javljati na kontakt telefon 064/123 14 06.

 

Koji su poslovi u ponudi na tržištu rada možete redovno pratiti u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM