Ekonomija Vesti Zrenjanin

“Šinvoz” nudi osnovnu zaradu plus bonus od 70.000 dinara mesečno

šinvoz raspisao oglas za posao

„Šinvoz“ DOO Zrenjanin raspisao je konkurs za zapošljavanje dva peskara – radnika na antikorozivnoj zaštiti. Rad je smenski – u dve smene.

 

“Šinvoz” nudi osnovnu zaradu plus bonus od 70.000 dinara neto mesečno, svakom izvršiocu, za ostvarenje grupne realizacije.

 

Realizacija podrazumeva jedan objekat i sve pripadajuće elemente ispeskarene u toku četiri radna dana – ukupno dve smene i četiri izvršioca (128 norma sati).

 

Mesečna realizacija: minimum pet objekata i svih pripadajućih elemenata ispeskarenih u toku kalendarskog meseca – ukupno dve smene i četiri izvršioca (640 norma sati).

 

U opisu radnog mesta navodi se da izvršilac priprema površinu pre nanošenja zaštitnih materijala, za odstranjivanje korozije. Pored toga, obavlja radne zadatke čišćenja, pripreme i zaštite površina radnih površina koristeći odgovarajuće radne alate i uređaje. Za svoj rad, radnik je neposredno odgovoran grupovođi tehnološkog procesa organizacione jedinice kojoj je dodeljen.

 

Prijave su do 30. septembra na email hr@sinvoz.rs, ili telefonom na broj 064 831 8345.

 

Aktuelni oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM