Ekonomija Vesti Zrenjanin

Poslove nude dve poznate kompanije i jedna zdravstvena ustanova

posao

Informativni portal zrenjaninski.com i danas objavljuje aktuelne oglase za poslove. Mesta rada su u Zrenjaninu, Novom Bečeju i Sečnju.

 

Kompanija „Keramika Jovanović“ iz Zrenjanina raspisala je konkurs za prijem u radni odnos diplomiranog pravnika. Radno iskustvo nije bitno. Posao je na određeno vreme, a radno mesto je u Zrenjaninu. Konkurs je otvoren do 15. jula. Zainteresovani kandidati treba da dostave svoju biografiju na e-mail adresu dragana.gligorin@keramikajovanovic.rs

 

Pročitajte još: Zemljoradnička zadruga „Agrosoj“ objavila konkurs za posao

 

Kompanija “Dunav osiguranje” zapošljava agenta prodaje za životno osiguranje, a rad je na određeno vreme. Od kandidata se traži srednja škola – III stepen, radno iskustvo nije bitno, a poželjno je posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije. Mesto rada je Novi Bečej. Kontakt telefon je 061/191 31 31, a mejl adresa ivana.sudarev@dunav.com

 

Pročitajte još: Posao kod tri poslodavca: Traži se nekoliko radnika za rad u Zrenjaninu

 

Dom zdravlja Sečanj traži dva doktora medicine za rad na određeno vreme. Oglas je otvoren do 10 jula. Pored opštih uslova predviđenih zakonom, od kandidata se traži završen medicinski fakultet, položen stručni ispit, upis u imenik Komore i dozvola za rad – licenca izdata od nadležne komore. Radno iskustvo nije bitno.

 

Aktuelni oglasi za poslove redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM