Ekonomija Vesti Zrenjanin

Posao kod tri poslodavca: Traži se nekoliko radnika za rad u Zrenjaninu

oglasi za posao

Objavljeni su novi oglasi za posao. Ovim poslodavcima potrebni su radnici različitih profila za rad u Zrenjaninu.

 

„Crni MB Gas Petrol“ DOO Zrenjanin zapošljava rukovaoca jednostavnih građevinskih mašina, buldožeristu, bageristu. Uslovi za konkurisanje je III ili II stepen kvalifikacije, a radno iskustvo nije bitno. Rad je na neodređeno vreme. Poslodavac je raspisao oglas i za tri fizička radnika, manipulanta u građevini. Traži se I stepen kvalifikacije, a rad je na neodređeno vreme. Kandidati se mogu prijavljivati na telefon 063/110 96 80.

 

Pročitajte još: Zemljoradnička zadruga „Agrosoj“ objavila konkurs za posao

 

Kompanija NIS traži specijalistu za elektroispitivanja za rad u Zrenjaninu. Potrebna je visoka stručna sprema elektrotehničkog usmerenja, a poželjan uslov je položen stručni ispit i licenca Inženjerske komore Srbije 350 ili 450. Traži se i vozačka dozvola „B“ kategorije i iskustvo u elektroispitivanju. Oglas je otvoren do 13. jula.

 

Pročitajte još: „Dijamant“ zapošljava magacinskog radnika, konkurs otvoren do 16. jula

 

Samostalna trgovinska radnja „Štrumpf“ Zrenjanin zapošljava prodavca sa srednjom stručnom spremom, a radno iskustvo nije bitno. Posao je na neodređeno vreme, ima i noćnog rada. Kontakt telefon je 063/538-350.

 

Aktuelni oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM