• Poslodavci iz Zrenjanina, Elemira i Lukićeva traže radnike

    Poslodavci iz Zrenjanina, Elemira i Lukićeva raspisali su oglase za posao.   „M.B.T.Z“ doo Zrenjanin zapošljava lice za bezbednost i zdravlje na radu i zaštitu od požara. Od kandidata se traži diploma fakulteta mašinskog elektrotehničkog ili tehnološkog usmerenja. Oglas je otvoren do 18. jula, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 062/205 032. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Poslodavci iz Zrenjanina, Elemira i Lukićeva traže radnike

    Poslodavci iz Zrenjanina, Elemira i Lukićeva raspisali su oglase za posao.

     

    „M.B.T.Z“ doo Zrenjanin zapošljava lice za bezbednost i zdravlje na radu i zaštitu od požara. Od kandidata se traži diploma fakulteta mašinskog elektrotehničkog ili tehnološkog usmerenja. Oglas je otvoren do 18. jula, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 062/205 032.

     

    „Agrounija“ DOO Zrenjanin zapošljava magacionera, sa godinom dana radnog iskustva. Oglas je otvoren do 2. avgusta, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je069 354 98 51.

     

    Poslodavac STKR „Novosti“ Zrenjanin zapošljava prodavca i administrativnog radnika na određeno vreme. Istom poslodavcu potrebni su prodavac i administrativni radnik po sistemu stručne prakse.

     

    Pročitajte još: NOVI KONKURSI: Traže se radnici za rad u Zrenjaninu, Sečnju i Nemačkoj

     

    „Higum-M“ DOO Zrenjanin traži dva radnika sa srednjom stručnom spremom mašinskog ili elektro smera, na određeno vreme. Više informacija na broj telefona 580 600.

     

    SZ „Monta MTB“ Elemir zapošljava pet pomoćnih građevinskih radnika, sa šest meseci radnog iskustva, i jednog prodavca građevinskog i ogrevnog materijala. Poslovi su na određeno vreme, a traži se radno iskustvo od najmanje šest meseci. Kontakt telefon poslodavca je 063 110 96 80.

     

    DOO „GIK Intergradnja Banat group“ Zrenjanin traži pet rukovalaca građevinskih mašina, deset pomoćnih građevinskih radnika, pet armirača, pet tesara i pet zidara. Posao je na određeno vreme. Kontakt sa poslodavcem je na telefon 3510 754.

     

    „Vinex etil“ DOO Lukićevo zapošljava radnika u destileriji, sa dve godine radnog iskustva. Istoj firmi potrebna su dva radnika u kotlarnici, bravar, električar i radnik na prijemu sirovina i kuvanju, svi sa dve godine radnog iskustva. Poslovi su na određeno vreme. Kontakt sa poslodavcem je na telefon 064 877 40 81.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija