• NOVI KONKURSI: Traže se radnici za rad u Zrenjaninu, Sečnju i Nemačkoj

    Raspisani su novi konkursi za posao, a potrebni su radnici za rad u Zrenjaninu, Sečnju, ali i u Nemačkoj. Evo šta smo od poslova izdvojili za vas ove nedelje.   Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ zapošljava doktora stomatologije. Radni odnos se zasniva na određeno vreme. Oglas je otvoren do 11. jula.   Sutra je poslednji […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NOVI KONKURSI: Traže se radnici za rad u Zrenjaninu, Sečnju i Nemačkoj

    Raspisani su novi konkursi za posao, a potrebni su radnici za rad u Zrenjaninu, Sečnju, ali i u Nemačkoj. Evo šta smo od poslova izdvojili za vas ove nedelje.

     

    Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ zapošljava doktora stomatologije. Radni odnos se zasniva na određeno vreme. Oglas je otvoren do 11. jula.

     

    Sutra je poslednji dan za prijavu na oglas za posao u Opštoj bolnici „Đorđe Joanović“, koja traži medicinsku sestru i radnika obezbeđenja. Oba posla su na određeno vreme.

     

    Pročitajte još: Šinvoz raspisao novi konkurs za posao, potrebno više radnika

     

    MD „Vetmedicina“ DOO Sečanj zapošljava veterinara sa licencom i vozačkom dozvolom „B“ kategorije. Rad je terenski i na određeno vreme. Kontakt telefon je 065 841 70 70.

     

    Nacionalna služba za zapošljavanje oglasila je slobodna radna mesta za rad u Nemačkoj, kod poslodavca „Kursana GmbH“ Berlin. Potrebno je 30 medicinskih sestara – tehničara, ili gerijatrijskih sestara. Posao je na neodređeno vreme, sa probnim radom od šest meseci.

     

    STR „Hobi market“ zapošljava trgovca u prodavnici elektrotehničkom robom. Rad je na određeno vreme, a radno vreme je četvoročasovno.

     

    SR „Relux“ Zrenjanin traži tri radnika za izradu i ugradnju PVC roletni. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon za više informacija je 512 100.

     

    Pročitajte još: Kompanija GLM-RS zapošljava radnike u Zrenjaninu

     

    Poslodavac „Medix technologie“ DOO Kruševac oglasio je potrebu za zapošljavanjem tri prezentatora, za prodaju putem prezentacije. Kontakt telefon je 066 470 270.

     

    „Carska bašta“ Zrenjanin zapošljava magacionera kao i viljuškaristu. Za oba posla potrebno je posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije, a rad je na određeno vreme.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija