Ekonomija Vesti Zrenjanin

Posao za nastavnike, livce, stolare, prodavce i radnike obezbeđenja

oglasi za posao

Portal zrenjaninski.com vam i danas predstavlja nove oglase za posao.

 

Osnovna škola „Đura Jakšić“ Srpska Crnja zapošljava pedagoškog asistenta na određeno vreme, do 31. avgusta 2020. godine. Kontakt telefon je 811 007.

 

Osnovnoj školi „Miloš Crnjanski“ Srpski Itebej potreban je nastavnik za srpski jezik i književnost, sa odeljenskim starešinstvom. Posao je na određeno vreme. Ista škola zapošljava na određeno vreme i sekretara škole. Telefon za više informacija je 3837 458.

 

PR livarska radnja „Livac“ Zrenjanin zapošljava livca, za rad u Zrenjaninu. Istoj firmi potreban je i bravar, kao i pomoćni livarski radnik. U pitanju je rad na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 857 14 89, a oglas je otvoren do 29. avgusta.

 

Pročitajte još: Raspisani novi oglasi za posao, konkurišite na vreme

 

„Halas“ SR proizvodnja i trgovina Zrenjanin traži dva stolara, radnika u pogonu. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 382 372.

 

Poslodavac „Cvetinović – promet“ DOO Lazarevo zapošljava dva prodavca za rad na benzinskoj pumpi u Lazarevu, na određeno vreme. Kontakt telefon je 069 289 64 16.

 

„Alpha quard“ DOO Kruševac traži službenika obezbeđenja za obezbeđenje objekta u Aviv Parku Zrenjanin. Kontakt telefon je 064 640 12 23.

 

Aktuelne oglase možete pratiti svakodnevno u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM