Ekonomija Vesti Zrenjanin

Raspisani novi oglasi za posao, konkurišite na vreme

oglasi za posao

Raspisani su novi oglasi za posao, a portal zrenjaninski.com objavljuje neke od njih.

 

Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin raspisao je oglas za prijem u radni odnos tri doktora medicine, na određeno vreme. Uslovi za konkurisanje su završen Medicinski fakultet i položen stručni ispit za doktora medicine. Zainteresovani kandidati dužni su da podnesu prijavu sa kratkom biografijom, overenu fotokopiju diplome o završenom Medicinskom fakultetu, overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu za doktore medicine i overenu fotokopiju rešenja o upisu u Imenik lekarske komore Srbije. Kandidati moraju da prilože i potvrdu o vakcinalnom statusu za hepatitis B i morbile. Ukoliko ne postoji dokaz o vakcinaciji, ili nisu vakcinisani protiv virusa morbila, neophodno je da urade analizu prisustva antitela na morbile IgG klase i rezultat dostave sa dokumentacijom.

 

Pročitajte još: Prava je prilika da se prijavite za posao u Hotelu „Vojvodina“

 

Ovoj ustanovi potrebne su i tri medicinske sestre – tehničara, na određeno vreme do šest meseci. Uslovi koje kandidati – kandidatkinje moraju da ispunjavaju su završena srednja medicinska škola, položen stručni ispit i rešenje o upisu u imenik Komore medicinskih sestara i tehničara. Potrebno je priložiti i potvrdu o vakcinalnom statusu za hepatitis B i morbile.

 

Posao nudi i kompanija NIS

 

Kompanija NIS traži specijalistu za komunikacije, za terenski i smenski rad. Od kandidata se kao uslovi zahtevaju visoko obrazovanje u oblasti telekomunikacija i višegodišnje iskustvo u izvođenju radova u toj oblasti, licence Inženjerske komore Srbije 353 i 453, posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije. Poželjno je i znanje ruskog i engleskog jezika.

 

Ovoj kompaniji potreban je i specijalista za opšte građevinske poslove. Uslovi koje kandidati moraju ispunjavati su visoko obrazovanje iz oblasti građevinarstva, višegodišnje iskustvo u stručnom nadzoru radova, licence Inženjerske komore Srbije 310, 312, 410, 412, posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije. Poželjno je znanje ruskog i engleskog jezika. Posao je terenski i smenski. Oba oglasa ističu 16. avgusta.

 

Poslodavac „Štrumpf“ STR Zrenjanin zapošljava dva prodavca u kiosku, na određeno vreme.

 

Ukoliko vas zanimaju ovi oglasi za posao, više informacija možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM