• Raspisani novi oglasi za posao, konkurišite na vreme

    Raspisani su novi oglasi za posao, a portal zrenjaninski.com objavljuje neke od njih.   Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin raspisao je oglas za prijem u radni odnos tri doktora medicine, na određeno vreme. Uslovi za konkurisanje su završen Medicinski fakultet i položen stručni ispit za doktora medicine. Zainteresovani kandidati dužni su da podnesu prijavu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Raspisani novi oglasi za posao, konkurišite na vreme

    Raspisani su novi oglasi za posao, a portal zrenjaninski.com objavljuje neke od njih.

     

    Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin raspisao je oglas za prijem u radni odnos tri doktora medicine, na određeno vreme. Uslovi za konkurisanje su završen Medicinski fakultet i položen stručni ispit za doktora medicine. Zainteresovani kandidati dužni su da podnesu prijavu sa kratkom biografijom, overenu fotokopiju diplome o završenom Medicinskom fakultetu, overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu za doktore medicine i overenu fotokopiju rešenja o upisu u Imenik lekarske komore Srbije. Kandidati moraju da prilože i potvrdu o vakcinalnom statusu za hepatitis B i morbile. Ukoliko ne postoji dokaz o vakcinaciji, ili nisu vakcinisani protiv virusa morbila, neophodno je da urade analizu prisustva antitela na morbile IgG klase i rezultat dostave sa dokumentacijom.

     

    Pročitajte još: Prava je prilika da se prijavite za posao u Hotelu „Vojvodina“

     

    Ovoj ustanovi potrebne su i tri medicinske sestre – tehničara, na određeno vreme do šest meseci. Uslovi koje kandidati – kandidatkinje moraju da ispunjavaju su završena srednja medicinska škola, položen stručni ispit i rešenje o upisu u imenik Komore medicinskih sestara i tehničara. Potrebno je priložiti i potvrdu o vakcinalnom statusu za hepatitis B i morbile.

     

    Posao nudi i kompanija NIS

     

    Kompanija NIS traži specijalistu za komunikacije, za terenski i smenski rad. Od kandidata se kao uslovi zahtevaju visoko obrazovanje u oblasti telekomunikacija i višegodišnje iskustvo u izvođenju radova u toj oblasti, licence Inženjerske komore Srbije 353 i 453, posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije. Poželjno je i znanje ruskog i engleskog jezika.

     

    Ovoj kompaniji potreban je i specijalista za opšte građevinske poslove. Uslovi koje kandidati moraju ispunjavati su visoko obrazovanje iz oblasti građevinarstva, višegodišnje iskustvo u stručnom nadzoru radova, licence Inženjerske komore Srbije 310, 312, 410, 412, posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije. Poželjno je znanje ruskog i engleskog jezika. Posao je terenski i smenski. Oba oglasa ističu 16. avgusta.

     

    Poslodavac „Štrumpf“ STR Zrenjanin zapošljava dva prodavca u kiosku, na određeno vreme.

     

    Ukoliko vas zanimaju ovi oglasi za posao, više informacija možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija