Ekonomija Vesti Zrenjanin

POSAO: Traže se higijeničari, vozači i pomoćni radnici u proizvodnji

oglasi za posao

Poslodavci iz Zrenjanina raspisali su nove konkurse za posao, koje vam portal zrenjaninski.com predstavlja u redovnoj ekonomskoj rubrici.

 

„Farkaš Home invest“ DOO Zrenjanin zapošljava higijeničara za rad u Zrenjaninu, na određeno vreme. Uslov za konkurisanje je najmanje 1. stepen stručne spreme, a radno iskustvo nije bitno. Konkurs je otvoren do 12. juna. Kontakt telefon poslodavca je 064 850 92 91. Zvati radnim danom od 8 do 16 časova i subotom od 8 do 13 sati.

 

PR „Baja“ Zrenjanin traži vozača kamiona sa poluprikolicom, sa vozačkom dozvolom „E“ kategorije i iskustvom, za rad na neodređeno vreme. Oglas se zaključuje 31. maja. Kontakt sa poslodavcem na e-mail srbaja@gmail.com i telefon 063 850 71 64.

 

Pročitajte još: Sedam škola raspisalo konkurse, traže se nastavnici ali i drugo osoblje

 

DOO „Filip“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem vozača teretnjaka sa „C“ i „E“ kategorijom, na određeno vreme. Kontakt telefoni su 062 491 984 i 023 522 907.

 

„Plastic recycling technology HS“ DOO Zrenjanin zapošljava četiri pomoćna radnika u proizvodnji, za rad na određeno vreme. Kontakt telefon je 069 107 00 53.

 

Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM