• POSAO: Traže se higijeničari, vozači i pomoćni radnici u proizvodnji

    Poslodavci iz Zrenjanina raspisali su nove konkurse za posao, koje vam portal zrenjaninski.com predstavlja u redovnoj ekonomskoj rubrici.   „Farkaš Home invest“ DOO Zrenjanin zapošljava higijeničara za rad u Zrenjaninu, na određeno vreme. Uslov za konkurisanje je najmanje 1. stepen stručne spreme, a radno iskustvo nije bitno. Konkurs je otvoren do 12. juna. Kontakt telefon […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POSAO: Traže se higijeničari, vozači i pomoćni radnici u proizvodnji

    Poslodavci iz Zrenjanina raspisali su nove konkurse za posao, koje vam portal zrenjaninski.com predstavlja u redovnoj ekonomskoj rubrici.

     

    „Farkaš Home invest“ DOO Zrenjanin zapošljava higijeničara za rad u Zrenjaninu, na određeno vreme. Uslov za konkurisanje je najmanje 1. stepen stručne spreme, a radno iskustvo nije bitno. Konkurs je otvoren do 12. juna. Kontakt telefon poslodavca je 064 850 92 91. Zvati radnim danom od 8 do 16 časova i subotom od 8 do 13 sati.

     

    PR „Baja“ Zrenjanin traži vozača kamiona sa poluprikolicom, sa vozačkom dozvolom „E“ kategorije i iskustvom, za rad na neodređeno vreme. Oglas se zaključuje 31. maja. Kontakt sa poslodavcem na e-mail srbaja@gmail.com i telefon 063 850 71 64.

     

    Pročitajte još: Sedam škola raspisalo konkurse, traže se nastavnici ali i drugo osoblje

     

    DOO „Filip“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem vozača teretnjaka sa „C“ i „E“ kategorijom, na određeno vreme. Kontakt telefoni su 062 491 984 i 023 522 907.

     

    „Plastic recycling technology HS“ DOO Zrenjanin zapošljava četiri pomoćna radnika u proizvodnji, za rad na određeno vreme. Kontakt telefon je 069 107 00 53.

     

    Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]