• POSAO: Potrebni službenici obezbeđenja za rad u Zrenjaninu

    Privrednom društvu „Securitas services“ DOO Beograd potrebni su službenici obezbeđenja za rad u Zrenjaninu. Potrebno je ukupno deset radnika. Posao je na određeno vreme. Više informacija na telefon 060 859 21 01.   Agenciji „Dobergard“ Beograd takođe su potrebni službenici obezbeđenja. „Dobergard“ zapošljava tri službenika obezbeđenja sa licencom, za rad u Zrenjaninu, na neodređeno vreme. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    POSAO: Potrebni službenici obezbeđenja za rad u Zrenjaninu

    Privrednom društvu „Securitas services“ DOO Beograd potrebni su službenici obezbeđenja za rad u Zrenjaninu. Potrebno je ukupno deset radnika. Posao je na određeno vreme. Više informacija na telefon 060 859 21 01.

     

    Agenciji „Dobergard“ Beograd takođe su potrebni službenici obezbeđenja. „Dobergard“ zapošljava tri službenika obezbeđenja sa licencom, za rad u Zrenjaninu, na neodređeno vreme. Kontakt telefon za više informacija je 060 252 27 89.

     

    „Alpha guard“ DOO Kruševac traži jednog službenika obezbeđenja za rad u Aviv Parku Zrenjanin. Posao je na neodređeno vreme, a kontakt telefon poslodavca je 064 640 12 23.

     

    Pročitajte još: Objavljeni novi oglasi za posao u Zrenjaninu i Sečnju

     

    Samostalnoj automehaničarskoj radnji preduzetnika Branka Vlajkova iz Zrenjanina potreban automehaničar sa vozačkom dozvolom „B“ kategorije, za rad na neodređeno vreme. Radno iskustvo nije bitno. Kontakt telefon je 511 228.

     

    SZ „Monta MTB“ Elemir zapošljava na određeno vreme pet pomoćnih građevinskih radnika, za rad u Zrenjaninu. Istoj firmi potreban je i prodavac na stovarištu u Elemiru, a rad je na određeno vreme. Kontakt telefon je  110 96 80.

     

    Dom zdravlja Srpska Crnja zapošljava doktora medicine opšte prakse. Rad je na određeno vreme, a kontakt telefon je 023 811 022.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija