Ekonomija Vesti Zrenjanin

Objavljeni novi oglasi za posao u Zrenjaninu i Sečnju

oglasi za posao

Objavljeni su novi oglasi za posao u Zrenjaninu i Sečnju. U nastavku možete pročitati neke od njih.

 

Kompanija „Šinvoz“ DOO Zrenjanin zapošljava magacionera, sa šest meseci iskustva u struci, a posao je na određeno vreme. Kompaniji je potreban i pomoćni radnik, na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu da se jave na kontakt telefon broj 064 831 81 92 ili e-mail kkucorovski@sinvoz.rs

 

Preduzetnik Milan Vuletaš iz Zrenjanina traži fizičkog radnika za terenski rad, na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu da se jave na kontakt telefon broj 064 12 66 337.

 

Poslodavac „Cleantek“ DOO Zrenjanin zapošljava knjigovođu sa 6. stepenom obrazovanja i više od tri godine radnog iskustva. Posao je na neodređeno vreme.

 

Pročitajte još: Upražnjena radna mesta kod nekoliko zrenjaninskih poslodavaca

 

„Ermi“ DOO Zrenjanin traži dostavljača robe. Posao je na određeno vreme.

 

PD “Graničar” DOO Konak, Sečanj, zapošljava vozača teških teretnih vozila. Obavezno posedovanje „C“ i „E“ kategorije. Posao je na određeno vreme. E-mail grankon@ptt.rs a kontakt telefon je 023 385 60 25.

 

Dom zdravlja u Sečnju oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva doktora medicine. Posao je na određeno vreme. Kandidati prijave mogu slati na e-mail office@domzdravljasecanj.rs a više informacija mogu dobiti na telefon 023 384 10 17.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM