• Ponovo oglašena prodaja „Jugoremedije“, početna cena 762 miliona dinara

    Fabrika lekova „Jugoremedija“ u stečaju ponuđena je na prodaju kao pravno lice po početnoj ceni od 762,7 miliona dinara. To je danas objavila Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.   Najvažnija imovina zrenjaninske fabrike je industrijski kompleks na parceli od 7,3 hektara. Na njemu se nalaze objekti čija je ukupna bruto površina 17,2 hiljade kvadratnih metara. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ponovo oglašena prodaja „Jugoremedije“, početna cena 762 miliona dinara

    Fabrika lekova „Jugoremedija“ u stečaju ponuđena je na prodaju kao pravno lice po početnoj ceni od 762,7 miliona dinara. To je danas objavila Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

     

    Najvažnija imovina zrenjaninske fabrike je industrijski kompleks na parceli od 7,3 hektara. Na njemu se nalaze objekti čija je ukupna bruto površina 17,2 hiljade kvadratnih metara.

     

    Pročitajte još: Objavljeni novi pokrajinski javni pozivi za podsticanje zapošljavanja

     

    U prodajnom paketu su i žigovi 24 farmaceutska proizvoda, što je intelektualna svojina, oprema, 28 motornih vozila, inventar, zalihe i stan u Zrenjaninu.

     

    Javno nadmetanje za „Jugoremediju“ zakazano je za 16. april u Zrenjaninu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija