• Pokrajina daje sredstva za kupovinu nekretnina čije će vlasnice biti žene

    Pokrajinska vlada izdvojila je ukupno 21 milion dinara za rešavanje stambenog pitanja porodica iz AP Vojvodine kupovinom nekretnine čiji će vlasnik biti žena.   PROČITAJTE JOŠ: Raspisano 12 javnih poziva namenjenih poslodavcima i nezaposlenima   Cilj ove mere je unapređenje položaja žena i njihovo ekonomsko osnaživanje povećanjem broja vlasnica nepokretnosti. Statistika pokazuje da su žene […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pokrajina daje sredstva za kupovinu nekretnina čije će vlasnice biti žene

    Pokrajinska vlada izdvojila je ukupno 21 milion dinara za rešavanje stambenog pitanja porodica iz AP Vojvodine kupovinom nekretnine čiji će vlasnik biti žena.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Raspisano 12 javnih poziva namenjenih poslodavcima i nezaposlenima

     

    Cilj ove mere je unapređenje položaja žena i njihovo ekonomsko osnaživanje povećanjem broja vlasnica nepokretnosti. Statistika pokazuje da su žene vlasnice nekretnina u 13,95 odsto slučajeva i suvlasnice u 12 odsto.

     

    Pravo na dodelu ovih bespovratnih sredstava, na konkursu koji će biti raspisan, imaju porodice – bračne i vanbračne zajednice, kao i samohrane majke, koje nemaju stambeni prostor u svom vlasništvu ili suvlasništvu.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 3

    1. Moje postovanje javljam vam se iz elemira zanima me kome se mogu obratiti.za dodelu seoskih kuca zivim kod oca u kuci u jednoj sobi sa zenom i sinom od dve godine pa vas molim da me kontaktirate na broj 0612890838

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]