• Počinje dostava rešenja za ovogodišnju naknadu za odvodnjavanje

    Dostava rešenja za naknadu za odvodnjavanje fizičkim licima za 2020. godinu počinje 15. maja, najavilo je JVP „Vode Vojvodine“.   Rešenja će se slati sukcesivno, a dobiće ih blizu 700.000 obveznika. Prema Zakonu o opštem upravnom postupku, predviđena je lična dostava.   Podsećamo da se naknada od prošle godine obračunava u skladu s novim  Zakonom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Počinje dostava rešenja za ovogodišnju naknadu za odvodnjavanje

    Dostava rešenja za naknadu za odvodnjavanje fizičkim licima za 2020. godinu počinje 15. maja, najavilo je JVP „Vode Vojvodine“.

     

    Rešenja će se slati sukcesivno, a dobiće ih blizu 700.000 obveznika. Prema Zakonu o opštem upravnom postupku, predviđena je lična dostava.

     

    Podsećamo da se naknada od prošle godine obračunava u skladu s novim  Zakonom o naknadama, a plaća se kvartalno, kao i porez na imovinu.

     

    Zbog situacije nastale pandemijom COVID-19, Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“ će nadležnim institucijama predložiti stimulativne mere za platiše koje uredno plaćaju ovu naknadu.

     

    Pročitajte još: U prva tri sata pola miliona građana se prijavilo za dobijanje 100 evra!

     

    Za sva pitanja u vezi sa naplatom naknade za odvodnjavanje, zainteresovani mogu da se obrate Korisničkom servisu JVP „Vode Vojvodine“ na besplatan broj telefona 0800/21-21-21, za pozive iz fiksnih mreža, ili na 021 4881 – 433, za pozive iz mobilnih mreža. Obveznici se mogu obratiti i imejlom na adresu korisnik@vodevojvodine.rs

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija