Ekonomija Vesti Zrenjanin

Počinje dostava rešenja za ovogodišnju naknadu za odvodnjavanje

rešenja za naknadu za odvodnjavanje
Foto: Pixabay

Dostava rešenja za naknadu za odvodnjavanje fizičkim licima za 2020. godinu počinje 15. maja, najavilo je JVP “Vode Vojvodine”.

 

Rešenja će se slati sukcesivno, a dobiće ih blizu 700.000 obveznika. Prema Zakonu o opštem upravnom postupku, predviđena je lična dostava.

 

Podsećamo da se naknada od prošle godine obračunava u skladu s novim  Zakonom o naknadama, a plaća se kvartalno, kao i porez na imovinu.

 

Zbog situacije nastale pandemijom COVID-19, Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“ će nadležnim institucijama predložiti stimulativne mere za platiše koje uredno plaćaju ovu naknadu.

 

Pročitajte još: U prva tri sata pola miliona građana se prijavilo za dobijanje 100 evra!

 

Za sva pitanja u vezi sa naplatom naknade za odvodnjavanje, zainteresovani mogu da se obrate Korisničkom servisu JVP „Vode Vojvodine“ na besplatan broj telefona 0800/21-21-21, za pozive iz fiksnih mreža, ili na 021 4881 – 433, za pozive iz mobilnih mreža. Obveznici se mogu obratiti i imejlom na adresu korisnik@vodevojvodine.rs

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM