• Početna cena za novobečejsko brodogradilište 9,6 miliona dinara

    Slobodan Sudarov, stečajni upravnik, oglasio je za 6. jul prodaju brodogradilišta M.C.I. iz Novog Bečeja.   Prodaja će se obaviti metodom javnog nadmetanja, a početna cena nepokretne i pokretne imovine ovog preduzeća je 9.607.927 dinara. Isto toliko iznosi i depozit koji je potrebno uplatiti pre učešća na javnom nadmetanju.   Od nepokretne imovine, brodogradilište, između […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Početna cena za novobečejsko brodogradilište 9,6 miliona dinara

    Slobodan Sudarov, stečajni upravnik, oglasio je za 6. jul prodaju brodogradilišta M.C.I. iz Novog Bečeja.

     

    Prodaja će se obaviti metodom javnog nadmetanja, a početna cena nepokretne i pokretne imovine ovog preduzeća je 9.607.927 dinara. Isto toliko iznosi i depozit koji je potrebno uplatiti pre učešća na javnom nadmetanju.

     

    Od nepokretne imovine, brodogradilište, između ostalog, ima upravnu zgradu, vodovodnu stanicu i brodski navoz. Sve ovo nalazi se u Industrijskoj zoni bb, u Novom Bečeju.

     

    Pročitajte još: Rešenjem Vlade Srbije biće proširena Slobodna zona Zrenjanin

     

    Brodogradilište M.C.I. u stečaju je od 31. oktobra 2018. godine. Zahtev za otvaranje stečaja podnela je firma „Holdco Two“ iz Beograda, koja je potraživanje preuzela od Banke Intesa.

     

    U trenutku otvaranja stečaja, račun brodogradilišta je duže od tri godine bio u blokadi na iznos od skoro 35,7 miliona dinara.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija