• Ove usluge su sve traženije, zato grupa nezaposlenih želi da nauči da radi taj posao

    Nacionalna služba za zapošljavanje u Zrenjaninu je saopštila da je u toku online obuka 13 osoba sa evidencije nezaposlenih za vođenje poslovnih knjiga.   Prvi ciklus završava se u januaru, a u drugoj polovini ovog meseca počeće i drugi.   PROČITAJTE JOŠ: Moja prva plata: 125 mladih biće angažovano kod 77 poslodavaca   Obuka traje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ove usluge su sve traženije, zato grupa nezaposlenih želi da nauči da radi taj posao

    Nacionalna služba za zapošljavanje u Zrenjaninu je saopštila da je u toku online obuka 13 osoba sa evidencije nezaposlenih za vođenje poslovnih knjiga.

     

    Prvi ciklus završava se u januaru, a u drugoj polovini ovog meseca počeće i drugi.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Moja prva plata: 125 mladih biće angažovano kod 77 poslodavaca

     

    Obuka traje šest nedelja i u nju su uključena nezaposlena lica sa minimum četvrtim stepenom stručne spreme, koja imaju osnovno znanje rada na računaru. Prednost imaju oni čije je zanimanje iz okvira ekonomsko-administrativne struke.

     

    Pošto je reč o online obuci, dodatni uslov za kandidate je posedovanje računara sa internet konekcijom.

     

    Kliknite na ovaj link i pogledajte aktuelne oglase za posao

     

    „Ovo je obuka za tržište rada u koju se uključuju nezaposlena lica koja žele profesionalno da se osposobe za samostalno vođenje poslovnih knjiga i sastavljanje finansijskih izveštaja. Znanja i veštine su konkurentni na tržištu rada, s obzirom na to da su usluge knjigovođa tražene“, navode u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Online obuka za vođenje poslovnih knjiga, u ciklusima od po šest nedelja, sukcesivno će se realizovati do septembra 2023. godine.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Zainteresovani, koji su prijavljeni na evidenciju nezaposlenih Filijale za zapošljavanje u Zrenjanin, mogu se informisati i prijaviti za obuku kod svog savetnika za zapošljavanje.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]