• Ove oglase za posao smo pronašli za vas tokom prethodne nedelje

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   „BB Trade“ AD zapošljava pet magacionera. Od kandidata se traži najmanje srednja škola, dobre matematičke sposobnosti i sposobnost da podigne teret do 20 kilograma. Radno iskustvo nije bitno. Mesto rada su Novi Sad i Zrenjanin, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ove oglase za posao smo pronašli za vas tokom prethodne nedelje

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    „BB Trade“ AD zapošljava pet magacionera. Od kandidata se traži najmanje srednja škola, dobre matematičke sposobnosti i sposobnost da podigne teret do 20 kilograma. Radno iskustvo nije bitno. Mesto rada su Novi Sad i Zrenjanin, uz obezbeđen prevoz, a posao je na neodređeno vreme.

     

    „MSDS Trade“ DOO Beograd traži dva kasira – prodavca za rad na Eko-pumpi u Zrenjaninu. Posao je na neodređeno vreme, a radi se u smenama. Kontakt sa poslodavcem na telefone 063 611 854 kao i 063 290 613.

     

    Poslodavac „Galileo plus“ Lazarevo raspisao je oglas za prijem u radni odnos dva autolakirera – farbara. Mesto rada je Lazarevo, uz obezbeđen prevoz, a posao je na određeno vreme. Radno iskustvo je nebitno. Kontakt telefon poslodavca je 065 88 96 556.

     

    „Slot ex group“ DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem servisera za servisiranje i održavanje aparata za igre na sreću. Mesto rada je Zrenjanin. Radno iskustvo je nebitno, a posao je na određeno vreme. Rad je terenski i traži se posedovanje vozačke dozvole B kategorije. Kontakt telefon poslodavca je 065 59 55 999.

     

    Poslodavac „Agro – dukat“ DOO Zrenjanin traži magacionera. Radno iskustvo je nebitno, ali se traži posedovanje vozačke dozvole B kategorije. Mesto rada je Zrenjanin. Kontakt telefon poslodavca je 533 890.

     

    PR Proizvodnja raznovrsnih proizvoda „Inova“ Zrenjanin zapošljava dva radnika u proizvodnji fasadnih dekorativnih ploča. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon poslodavca je 061 166 19 45.

     

    Poslodavac „Linea electronics“ DOO Zrenjanin traži trgovca za prodaju motora i delova. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt sa poslodavce na e-mail ktvzr@hotmail.com

     

    „B&K family“ DOO Zrenjanin zapošljava inženjera saobraćaja. Od kandidata se traži posedovanje vozačke dozvole B kategorije i srednji nivo znanja engleskog jezika. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon poslodavca je 063 533 406.

     

    „Merkur – komerc“ DOO Zrenjanin traži radnika na stovarištu. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos dva spremača – spremačice, na određeno vreme, sa punim radnim vremenom.

     

    Osnovna škola „Sonja Marinković“ raspisala je konkurs za zapošljavanje mastavnika tehničkog i informatičkog obrazovanja sa 30 posto radnog vremena, na određeno vreme. Ista škola traži i nastavnika tehnike i tehnologije sa 10 posto radnog vremena, takođe na određeno vreme. Oglas je otvoren i za nastavnika razredne nastave u kombinovanom odeljenju na mađarskom jeziku.

     

    Još oglasa možete PROČITATI OVDE.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija