• Kontaktirajte poslodavce koji u ovom trenutku radnicima nude posao

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   „Beohemija“ DOO Beograd traži saradnika za računovodstvo i kontrolu. Potrebno obrazovanje je minimum srednja stručna sprema ekonomskog usmerenja. Poželjno je radno iskustvo od godinu dana. Posao je na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kontaktirajte poslodavce koji u ovom trenutku radnicima nude posao

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    „Beohemija“ DOO Beograd traži saradnika za računovodstvo i kontrolu. Potrebno obrazovanje je minimum srednja stručna sprema ekonomskog usmerenja. Poželjno je radno iskustvo od godinu dana. Posao je na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Prijave za oglas slati na e-mail posao@beohemija.com

     

    „Prva linija“ DOO Zrenjanin objavila je oglas za prijem u radni odnos 40 izrađivača gornjih delova obuće. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 069 106 07 96.

     

    Poslodavac PP „Tektan“ Zrenjanin traži dva radnika na gumarskoj presi. Traženi obrazovni profil je gumarski tehničar 4. stepena ili gumar i plastičar 3. stepena, kao i gumarski manipulant 1. stepena. Mesto rada je Zrenjanin, a zaposlenje je na određeno vreme. Radno iskustvo je nebitno. Radi se u smenama i noću. Kontakt telefon je 063 839 64 34.

     

    „Institut znanja“ DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem predavača mađarskog jezika. Traženo zvanje je profesor mađarskog jezika, odnosno diplomirani filolog za mađarski jezik. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Radno iskustvo je nebitno. Radne biografije treba slati na e-mail zrenjanin@akademijaoxsford.com Isti poslodavac traži i predavača informatike, za rad u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme, a radno iskustvo je nebitno.

     

    „Euro-mont 90“ Zrenjanin zapošljava dva molera – fasadera – gipsara. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 063 532 559.

     

    „Elektrotehnika BM“ Zrenjanin traži dva bravara. Posao je na neodređeno vreme, mesto rada je Zrenjanin. Rad je terenski, u smenama, uz obezbeđen prevoz. Kontakt telefon je 063 172 66 67. Isti poslodavac traži i tri elektromontera – instalatera. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme.

     

    PTUR „Naša pekara Vanja plus“ Zrenjanin traži tri pomoćnika pekara. Mesto rada je Zrenjanin, posao je na određeno vreme, a radi se u smenama. Kontakt telefon je 069 564 01 50.

     

    Hemijsko – prehrambena i tekstilna škola „Uroš Predić“ Zrenjanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos nastavnika engleskog jezika. Posao je na određeno vreme, sa 61 posto radnog vremena.

     

    Nastavnika engleskog jezika traži i Elektrotehnička i građevinska škola „Nikola Tesla“ Zrenjanin. Posao je na određeno vreme sa 44,44 posto radnog vremena.

     

    Osnovna škola „Jovan Jovanović Zmaj“ Zrenjanin raspisala je konkurs za izbor direktora na mandatni period od četiri godine. Prijava za konkurs dostavlja se školi u roku od 15 dana od dana objavljivanja, odnosno od 30. maja.

     

    Direktore biraju i Osnovna škola „Vuk Karadžić“ Zrenjanin, kao i Osnovna škola „Bratstvo jedinstvo“ Belo Blato.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija