• Ovdašnjim privrednicima dodeljena priznanja Regionalne privredne komore

    Dva preduzeća iz Zrenjanina i jedno iz Šurjana, u opštini Sečanj, dobila su plakete za poseban doprinos razvoju privrede srednjobanatskog regiona u 2020. godini, koje dodeljuje Privredna komora Srbije, odnosno Regionalna privredna komora Zrenjanin.   Plakete su dodeljene zrenjaninskim preduzećima „Novares Serbia“, koji posluje u sektoru industrije, i „Stil“, koji posluje u oblasti usluga. Akcionarsko […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ovdašnjim privrednicima dodeljena priznanja Regionalne privredne komore

    Dva preduzeća iz Zrenjanina i jedno iz Šurjana, u opštini Sečanj, dobila su plakete za poseban doprinos razvoju privrede srednjobanatskog regiona u 2020. godini, koje dodeljuje Privredna komora Srbije, odnosno Regionalna privredna komora Zrenjanin.

     

    Plakete su dodeljene zrenjaninskim preduzećima „Novares Serbia“, koji posluje u sektoru industrije, i „Stil“, koji posluje u oblasti usluga. Akcionarsko društvo „Borac“ iz Šurjana plaketu je dobilo za uspešan rad u sektoru poljoprivrede.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kompanija “Petkus Engineering” zapošljava deset radnika u Zrenjaninu

     

    Posebne diplome dodeljene su direktoru firme „Mattrade“ iz Zrenjanina Goranu Aćimovu, i direktoru zrenjaninske firme „Logic“ Branislavu Banjcu. Oni su proglašeni regionalnim poslovnim liderima za područje Srednjobanatskog okruga za 2020. godinu

     

    Dodeljene su i jubilarne nagrade članovima Regionalne privredne komore Zrenjanin koji posluju dvadeset i trideset godina. Jubilarne nagrade, za tri decenije poslovanja, između ostalih su dobili „Mis comerc“ iz Zrenjanina, „Mibax“ iz Novog Bečeja“ i „Mona“ iz Sečnja.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]