Ekonomija Vesti Zrenjanin

MIS komerc obeležava vredan jubilej: Tri decenije u znaku pravih vrednosti

stevan mečkić vlasnik firme mis komerc
Stevan Mečkić

MIS komerc ove godine obeležava vredan jubilej – 30 godina uspešnog poslovanja na tržištu Zrenjanina i Srbije. Preduzeće je osnovano 1990. godine, kao veleprodaja papira i kancelarijskog materijala.

 

– U privatnom poslu sam video veliku šansu, a najbliža mi je bila delatnost trgovine kancelarijskim materijalom. Ali, kako to biva u privatnom biznisu, jedan posao otvori vam prostor za drugi. Samo nekoliko godina kasnije, tačnije 1997. godine, osnovali smo MIS Grafiku, preduzeće čija je delatnost bila štampa – kaže za portal zrenjaninski.com Stevan Mečkić, vlasnik i direktor MIS komerca.

 

MIS grafika se u početku bavila samo ofset štampom, ali danas pruža usluge u ofset, tampon, sito i digitalnoj štampi, tako da na jednom mestu klijent može da dobije sve što je potrebno iz oblasti štampe. Ofset i digitalna štampa pružaju klijentima sve, od štampe vizit karti i pozivnica do bilborda. Tampon i sito štampa omogućuju klijentima brendiranje kompletnog reklamnog materijala.

 

Tržište se ubrzano razvijalo, a kako je MIS komerc u korak pratio sve promene i zahteve, posao nije stao na štampi i trgovini.

 

– Vreme i tržište su nam otvarali nove vidike, pa smo 2001. godine ušli u novu poslovnu oblast – štampu etiketa u rolni i tabaku A4 formata. U ovoj oblasti smo 2009. godine promovisali naš brend za ričovane etikete Mistick. Našu ponudu smo 2005. godine zaokružili Citizen bar-kod štampačima – ističe Mečkić.

 

Za tri decenije poslovanja, MIS komerc se na zrenjaninskom tržištu pozicionirao kao prepoznatljivo preduzeće u oblasti trgovine kancelarijskim materijalom. Na tržištu Srbije, MIS komerc je prepoznatljiv po etiketama.

 

Za tri decenije rada, bilo je mnogo izazova i teških godina

 

– Duboko sam uveren da nam je najveća pomoć u svim teškoćama, a bilo ih je, i sada ih ima, pomoglo to što smo kao preduzeće imali viziju. Osluškivali smo tržište, prepoznavali sve promene koje su se vrlo brzo dešavale i maksimalno se trudili da držimo korak sa njima. Odnosno, da tim promenama hrabro krenemo u susret. Potrebe naših klijenata uvek su nam na prvom mestu. Visoka profesionalnost, kvalitet usluge i proizvoda, poštovanje rokova, modernizacija, stalno ulaganje u nove proizvode i opremu, omogućuje nam da na tržištu zadržimo svoju poziciju – ističe Stevan Mečkić.

 

On dodaje da je bilo teškoća, mnogo prepreka i mnogo izazova.

 

– Da se nosim sa problemima meni lično mnogo je pomoglo i to što sam se u svom životu, do ulaska u preduzetničke vode, aktivno bavio sportom. Sport mi je, osim velikog zadovoljstva, dao još nešto. Baveći se sportom, naučio sam da se samo marljivim radom, velikom upornošću i odricanjem može doći do rezultata – objašnjava naš sagovornik.

 

Vredan jubilej MIS komerc obeležava poslovnim sloganom „U znaku pravih vrednosti“.

 

– Mislim da nas to najbolje opisuje. Uvek u znaku pravih vrednosti i što se tiče kvaliteta proizvoda i što se tiče kvaliteta usluga koje pružamo. Naš cilj je od starta bio da postojimo i trajemo, a to se može samo dubokim poštovanjem naših klijenata. To jeste teži put, ali se u našem slučaju pokazao kao jedini pravi – zaključuje Stevan Mečkić.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz