• Ovdašnje škole raspisale nove konkurse za zapošljavanje

    Osnovna škola „Slavko Rodić“ iz Krajišnika raspisala je konkurs za zapošljavanje nastavnika matematike, sa nepunim radnim vremenom od 36 sati nedeljno. Školi je potrebna i čistačica. Kandidati za ovo radno mesto moraju imati overenu fotokopiju diplome ili uverenja o stečenom osnovnom obrazovanju. Kontakt osoba za više informacija o ovom oglasu je sekretar škole, a broj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ovdašnje škole raspisale nove konkurse za zapošljavanje

    Osnovna škola „Slavko Rodić“ iz Krajišnika raspisala je konkurs za zapošljavanje nastavnika matematike, sa nepunim radnim vremenom od 36 sati nedeljno. Školi je potrebna i čistačica. Kandidati za ovo radno mesto moraju imati overenu fotokopiju diplome ili uverenja o stečenom osnovnom obrazovanju. Kontakt osoba za više informacija o ovom oglasu je sekretar škole, a broj telefona je 063 554 807.

     

    Muzička škola „Josif Marinković“ iz Zrenjanina traži korepetitora u osnovnoj muzičkoj školi, sa 30 posto radnog vremena, i korepetitora u srednjoj muzičkoj školi, sa 20 posto radnog vremena. Školi su potrebni i drugi profili, i to nastavnik umetničkih i stručnih predmeta u muzičkoj školi, i određenih stručnih predmeta u stručnoj školi, sa odeljenjskim starešinstvom, za predmete harfa u osnovnoj muzičkoj školi, sa 54,45 posto radnog vremena, i harfa u srednjoj muzičkoj školi, sa 15 posto radnog vremena. Sva potrebna obaveštenja zainteresovani mogu dobiti od sekretara škole, lično ili pozivanjem broja 023 561 104.

     

    Pročitajte još: Novi oglasi za posao, sva radna mesta su u Zrenjaninu

     

    Tehnička škola Zrenjanin objavila je oglas za zapošljavanje dvoje nastavnika geološko-rudarsko-metalurške grupe predmeta, sa ukupno 177,41 posto radnog vremena.

     

    Aktuelni konkursi za zapošljavanje redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija