Ekonomija Vesti Zrenjanin

Novi oglasi za posao, sva radna mesta su u Zrenjaninu

konkursi za posao

Objavljeni su novi oglasi za posao, koje vam portal zrenjaninski.com predstavlja u redovnoj ekonomskoj rubrici. Sva radna mesta su u Zrenjaninu.

 

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin zapošljava doktora medicine, na neodređeno vreme, sa punim radnim vremenom. Kandidati moraju posedovati VII stepen stručne spreme, odnosno imati završen Medicinski fakultet i položen stručni ispit. Konkurs je otvoren do 29. juna.

 

Pročitajte još: Radnike traže kompanija NIS, Tehnička škola i jedna zrenjaninska firma

 

Frizersko – kozmetički salon „Bella 023“ Zrenjanin traži frizera za rad na određeno vreme. Od kandidata se zahteva III  ili IV nivo kvalifikacije ili prvi nivo kvalifikacije sa završenom obukom za muškog i ženskog frizera. Potrebno je i radno iskustvo, i to više od tri meseca. Oglas važi do 23. jula. Kontakt telefon je 060 654 35 99.

 

Srednja poljoprivredna škola Zrenjanin raspisala je konkurs za prijem u radni odnos na određeno vreme nastavnika stručnih predmeta poljoprivredne struke. Više informacija o konkursu može se dobiti kod sekretara škole ili pozivanjem broja 023/530-856.

 

Koja radna mesta su upražnjena možete redovno pratiti u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM