• Otvoren stečajni postupak nad zrenjaninskom firmom „Gotta United“

    Privredni sud u Zrenjaninu doneo je rešenje o otvaranju stečajnog postupka nad zrenjaninskom firmom „Gotta United“. Istim rešenjem, za stečajnu upravnicu je imenovana Milica Bogunović.   Sud je pozvao poverioce stečajnog dužnika da u roku od 90 dana prijave svoja obezbeđena i neobezbeđena potraživanja. Prvo poverilačko ročište zakazano je za 9. jun, dok će ročište […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Otvoren stečajni postupak nad zrenjaninskom firmom „Gotta United“

    Privredni sud u Zrenjaninu doneo je rešenje o otvaranju stečajnog postupka nad zrenjaninskom firmom „Gotta United“. Istim rešenjem, za stečajnu upravnicu je imenovana Milica Bogunović.

     

    Sud je pozvao poverioce stečajnog dužnika da u roku od 90 dana prijave svoja obezbeđena i neobezbeđena potraživanja. Prvo poverilačko ročište zakazano je za 9. jun, dok će ročište radi ispitivanja potraživanja biti održano 6. septembra.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kako povećati vrednost nekretnine

     

    Stečajni dužnik „Gotta United“ je prošlog meseca Privrednom sudu podneo predlog za otvaranje stečaja. U obrazloženju je naveo da se radi o privrednom društvu registrovanom isključivo za trgovinu na veliko drvetom, građevinskim materijalom i sanitarnom opremom i da već duže vreme ne može da ispunjava svoje novčane obaveze prema poveriocima i državi. Firma je zbog toga prestala sa radom i nema zaposlenih. Račun je u blokadi od 6. aprila 2018. godine, a „Gotta United“ poveriocima duguje ukupno 869.164 dinara.

     

    Na sajtu Agencije za privredne registre se navodi da je ova zrenjaninska firma osnovana 17. marta 2010. godine.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prema podacima Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, u periodu od 1. januara do 3. maja ove godine, u Srbiji je otvoren 129 stečajni postupak. Stečaj u firmi „Gotta United“ je drugi pred Privrednim sudom u Zrenjaninu od početka godine.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin