Ekonomija Vesti Zrenjanin

Opšta bolnica zapošljava doktora, medicinske sestre i spremačicu

posao zdravstvene ustanove

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ iz Zrenjanina raspisala je oglas za prijem pet medicinskih sestara – tehničara, za rad na ostalim bolničkim odeljenjima. Posao je na neodređeno vreme, sa punim radnim vremenom.

 

Kandidati moraju imati diplomu IV stepena stručne spreme, završenu srednju medicinsku školu – opšti smer, radno iskustvo više od šest meseci i položen stručni ispit. Uz molbu i CV obavezni su da prilože i lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti. Neophodan je i uredan sanitarni nalaz što dokazuje fotokopija sanitarne knjižice. Kandidati prilažu i overenu fotokopiju licence izdate od nadležnog organa, ili rešenje o upisu u komoru. Potreban je i dokaz o imunizaciji MMR vakcinom ili potvrda o serološkoj analizi na morbile i dokaz o imunizaciji na Hepatitis B.

 

Pročitajte još: Opšta bolnica, „Net bus“ i „Ranđelović gradnja“ nude posao

 

Raspisan je i oglas za prijem u radni odnos doktora medicine, sa iskustvom od najmanje godinu dana, za potrebe interventne kardiologije. Rad je sa punim radnim vremenom i na neodređeno vreme. Kandidati treba da, uz molbu i CV, prilože overenu fotokopiju diplome Medicinskog fakulteta, overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu i overenu fotokopiju licence izdate od nadležnog organa. Neophodno je i lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti. Uslov za konkurisanje je i uredan sanitarni nalaz. To dokazuje fotokopija sanitarne knjižice. Potreban je i dokaz o imunizaciji MMR vakcinom ili potvrda o serološkoj analizi na morbile i dokaz o imunizaciji na Hepatitis B.

 

Oglasi otvoreni do 23. avgusta

 

Bolnici je potreban i pomoćni radnik, za rad u službi Tehnički poslovi i investiciona izgradnja. Posao je na neodređeno vreme sa punim radnim vremenom. Uz molbu i CV kandidati treba da prilože overenu fotokopiju svedočanstva o završenoj osnovnoj školi i uredan sanitarni nalaz. Potrebni su i lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti i dokaz o imunizaciji MMR vakcinom. Dostavlja se i dokaz o imunizaciji na Hepatitis B.

 

Oglašeno je i slobodno radno mesto spremačice prostorija u kojima se pružaju zdravstvene usluge. Posao je na neodređeno vreme, sa punim radnim vremenom. Zainteresovani kandidati uz molbu i CV treba da prilože overenu fotokopiju svedočanstva o završenoj osnovnoj školi, uredan sanitarni nalaz što dokazuje fotokopija sanitarne knjižice, lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, dokaz o imunizaciji MMR vakcinom ili potvrdu o serološkoj analizi na morbile (IGG antitela). Potreban je i dokaz o imunizaciji na Hepatitis B.

 

Svi ovi oglasi zaključuju se 23. avgusta.

 

Aktuelne oglase za posao možete pratiti svakog dana u našoj rubrici POSAO.

 

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Svi otisli u inostranstvo, nema ko da im radi za bedne plate. Za koju godinu cemo zaposljavati imigrante da nas lece…

sinovoz
FAM