Ekonomija Vesti Zrenjanin

Opšta bolnica, „Net bus“ i „Ranđelović gradnja“ nude posao

restoran babatovo oglas za posao

Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje nove oglase za posao. Posao u ovom trenutku nude „Net bus“, Opšta bolnica i „Ranđelović gradnja“.

 

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin raspisuje oglas za radno mesto medicinske sestre – tehničara u operacionoj sali, za rad na odeljenju Opšta hirurgija, odsek Opšta hirurgija – operacioni blok. Radni odnos je na određeno vreme, sa punim radnim vremenom.

 

Kandidati moraju posedovati diplomu IV stepena stručne spreme, završenu srednju medicinsku školu – opšti smer i položen stručni ispit. Uz molbu i CV obavezni su da prilože i lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, uredan sanitarni nalaz, što dokazuje fotokopija sanitarne knjižice, dokaz o imunizaciji MMR vakcinom ili potvrdu o serološkoj analizi na morbile i dokaz o imunizaciji Hepatitis B.

 

Isti poslodavac raspisao je oglas i za radno mesto medicinske sestre – tehničara na ostalim bolničkim odeljenjima, za rad u službi Pedijatrija, na određeno vreme sa punim radnim vremenom. Uslovi za konkurisanje su isti kao i u prethodnom oglasu, a oba se zaključuju 19. avgusta.

 

Upražnjeno je i mesto medicinske sestre – tehničara na intenzivnoj nezi nivoa 2, za rad na Internom odeljenju – odsek Koronarna jedinica. Posao je na određeno vreme sa punim radnim vremenom. Uslovi za konkurisanje su isti kao kod prethodnih radnih mesta, ali oglas ističe dan kasnije, odnosno 20. avgusta.

 

Još oglasa za posao

 

DOO „Net bus CO“ Zrenjanin zapošljava dva biletara – informatora, na određeno vreme. U opisu posla navedena je prodaja autobuskih karata i davanje informacija. Prijave za posao šalju se na e-mail adresu miroslav.zelen@gmail.com sa naznakom „Prijava za posao“. Konkurs je otvoren do 29. avgusta.

 

Poslodavac „Ranđelović gradnja“ doo Novi Bečej traži dva građevinska tehničara niskogradnje. Od kandidata se traži diploma srednje stručne spreme, spremnost za terenski rad i rad od kuće. Radno iskustvo nije bitno. Posao je na neodređeno vreme.

 

Istom poslodavcu potrebna su i dva diplomirana inženjera energetskih tehnologija. Uslovi koje kandidati moraju ispunjavati su visoka stručna sprema i poznavanje rada na računaru. Rad je terenski i od kuće, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt sa poslodavcem je putem i-mejl adrese randjelovicgradnja@gmail.com ili na telefon 063/ 77 16 593.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM