Ekonomija Vesti Zrenjanin

Opet oglašena prodaja „Jugoremedije“, a evo i na koji način ovog puta

prodaja jugoremedije

Prodaja „Jugoremedije“, zrenjaninske fabrike lekova u stečaju, ponovo je oglašena rešenjem stečajnog upravnika Radovana Savića. Prodaja „Jugoremedije“ će se obaviti neposrednom pogodbom.

 

– Objavljen je oglas o prodaji neposrednom pogodbom, a poslednji rok za dostavljanje inicijalnih ponuda je 13. januar, do 14 časova. Inicijalne ponude mogu se poboljšati, u razgovorima koji će se obaviti sa potencijalnim ponuđačima za kupovinu. Nakon toga odlučivaće Odbor poverilaca – precizira stečajni upravnik Radovan Savić u izjavi za portal zrenjaninski.com.

 

Na prodaju je ponuđen industrijski kompleks fabrike lekova u Pančevačkoj ulici u Zrenjaninu, a bruto površina građevinskih objekata, proizvodnih i neproizvodnih pogona u svojini firme u stečaju je oko 17 hiljada kvadratnih metara. Prodaje se i oprema za proizvodnju lekova, kao i intelektualna svojina, u koju su uključena 24 žiga. Tu je i 28 motornih vozila, inventar i zalihe fabrike i ostala imovina manje vrednosti.

 

Pročitajte još: Bivši vlasnik „Jugoremedije“ Jovica Stefanović osuđen na kaznu zatvora

 

Pravo na učešće u postupku prodaje imaju sva pravna i fizička lica koja otkupe prodajnu dokumentaciju za 100.000 dinara i uplate šest miliona dinara za učešće.

 

Neposredna pogodba obaviće se 17. januara.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM