• Oglašena prodaja imovine nekada uspešne fabrike „Radijator“

    Stečajni upravnik fabrike „Radijator“ Miloš Borovačnin zakazao je za 10. jun prodaju imovine nekada uspešne zrenjaninske livnice, čije je sedište u međuvremenu premešteno u Beograd. Prodaja se obavlja metodom javnog nadmetanja.   Imovina, u koju spadaju nekretnine, oprema, avansi, zalihe i potraživanja, procenjena je na 2.074.152.655 dinara. Početna cena na javnom nadmetanju iznosi 414.830.531 dinar. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Oglašena prodaja imovine nekada uspešne fabrike „Radijator“

    Stečajni upravnik fabrike „Radijator“ Miloš Borovačnin zakazao je za 10. jun prodaju imovine nekada uspešne zrenjaninske livnice, čije je sedište u međuvremenu premešteno u Beograd. Prodaja se obavlja metodom javnog nadmetanja.

     

    Imovina, u koju spadaju nekretnine, oprema, avansi, zalihe i potraživanja, procenjena je na 2.074.152.655 dinara. Početna cena na javnom nadmetanju iznosi 414.830.531 dinar.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju četvorosobna kuća u širem centru Zrenjanina (Foto)

     

    Samo otkup prodajne dokumentacije potencijalnog kupca koštao bi 288.000 dinara.

     

    Od nepokretne imovine, „Radijator“ ima pogone, upravnu zgradu, gradsko građevinsko zemljište od oko 5.000 kvadrata i stambeni objekat u ulici Slobodana Bursaća.

     

    „Radijator“ je u stečaju od februara 2017. godine. Predlog za otvaranje stečaja podnela je zrenjaninska firma „VVV“. Obrazloženje je bilo da stečajni dužnik ne može da odgovori svojim novčanim obavezama u roku od 45 dana od dana dospelosti obaveze.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Iako se kompletna imovina „Radijatora“ nalazi u Zrenjaninu, stečajni postupak se vodi pred Privrednim sudom u Beogradu, jer je bivši vlasnik u jednom trenutku promenio sedište firme i sa zrenjaninske je preselio na beogradsku adresu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Oglašena prodaja imovine nekada uspešne fabrike “Radijator”
      NEKADA NAJBOLJI LIVENI RADIJATORI, U SFRJ!, KONSTRUISANI U ZRENJANINU, OD ELEMIRCA DIPL. MAŠ. INŽENJERA, GLADIĆA, OTIŠAO U USA, SADA VIŠE „NISU U MODI“, ILI JE PO SREDI NEKA „PAMETNA“ POLITIKA, SRAVNJENA SA ZEMLJOM, U GRADU, ODLAZI U ZABORAV, NA ŽALOST!!!
      ZAJEDNO SA ŠEĆERANOM, PIVAROM I DR.!!!
      BLAGO NAMA SA TAKVIM RUKOVODIOCIMA!
      „GRINFILD INVESTICIJE“ NAM TREBAJU, KAŽU ONI!
      A, KOJI DOMAĆIN, PRVO SVE ZATVORI-UNIŠTI, PA ONDA ČEKA „GRINFILD“!!!???
      „PAS S MASLOM…“!!!
      SEĆANJE SA TUGOM, IZ ELEMIRA!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija