• Na prodaju četvorosobna kuća u širem centru Zrenjanina (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je četvorosobna kuća u blizini centra Zrenjanina.   Za one koji vole kuće salonskog tipa ovo je odlična prilika, jer se ovakve kuće ne nalaze često na tržištu nekretnina. Kuća se nalazi na placu od 1.115 kvadrata. Stambeni deo ima nešto […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na prodaju četvorosobna kuća u širem centru Zrenjanina (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je četvorosobna kuća u blizini centra Zrenjanina.

     

    Za one koji vole kuće salonskog tipa ovo je odlična prilika, jer se ovakve kuće ne nalaze često na tržištu nekretnina. Kuća se nalazi na placu od 1.115 kvadrata. Stambeni deo ima nešto više od 100 kvadrata. Površina pomoćnih objekata je 31 kvadratni metar.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju trosoban stan na atraktivnoj lokaciji u naselju 4. jul (Foto)

     

    Kuća se sastoji iz komforne dnevne sobe, tri spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, kupatila sa ugradnom kadom i hodnikom. Stolarija je drvena, u dobrom stanju. Podovi su keramički i laminatni.

     

     

    Poseban kvalitet salonske kuće je veliko, uređeno dvorište, sa prelepim održavanim travnjakom.

     

    Ova kuća se nalazi u blizini centra Zrenjanina, u kraju koji vam omogućava miran život. Lokacija je odlična, jer se na desetak minuta hoda nalazi sve što je potrebno jednoj porodici za savremen život.

     

    Četvorosobna kuća u širem centru grada košta 100.000 evra.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin