• Carinarnica Zrenjanin organizuje e-licitaciju trajno oduzete robe (Foto)

    Carinarnica Zrenjanin organizovaće 1. marta, od 9 do 11 časova, internet prodaju trajno oduzete robe za koju zainteresovani već mogu da se prijave na sajtu Uprave carina.   Na prodaju su, između ostalog, ponuđeni mobilni telefoni Google Pixel 4A (5G) 128GB. Početna cena iznosi 119.000 dinara, a kaucija je 35.700 dinara.   PROČITAJTE JOŠ: Google […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Carinarnica Zrenjanin organizuje e-licitaciju trajno oduzete robe (Foto)

    Carinarnica Zrenjanin organizovaće 1. marta, od 9 do 11 časova, internet prodaju trajno oduzete robe za koju zainteresovani već mogu da se prijave na sajtu Uprave carina.

     

    Na prodaju su, između ostalog, ponuđeni mobilni telefoni Google Pixel 4A (5G) 128GB. Početna cena iznosi 119.000 dinara, a kaucija je 35.700 dinara.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Google analitika: Ako niste spremni, ove promene mogu značajno ugroziti vašu poziciju!

     

    U ponudi su i metalni boks kontejneri, po početnoj ceni od 291.500 dinara, kao i motorne testere Stihl 4500, po početnoj ceni od 60.000 dinara.

     

    Carinarnica Zrenjanin prodaje i kaluparsku liniju u rastavljenom stanju, industrijske šivaće mašine, noževe i kartonske šablone za obuću… Zainteresovani imaju priliku da kupe i vanbrodski motor Mercury 35H, odlivke izduvnih grana i metalne elemente i euro palete.

     

    carinarnica zrenjanin prodaje oduzetu robu

     

    Razgledanje industrijskih mašina, alata, metalnih elemenata i kontejnera, kao i mobilnih telefona, koji će biti izloženi na javnoj prodaji, zakazano je za 22. februar, u terminu od 9 do 13.30 časova, u magacinu Carinske ispostave Kikinda, Ulica oslobođenja 9, kao i na graničnom prelazu Srpska Crnja.

     

    U Carinarnici Zrenjanin, Carinska ulica 3, roba će moći da se pogleda tog dana od 11 do 14 časova.

     

    Krajnji rok za uplatu kaucije za učešće na licitaciji je 25. februar, do ponoći, saopštila je danas Uprava carina.

     

    Klikni na ovaj link i pročitaj aktuelne oglase za posao

     

    Opšti uslovi učešća i korisničko uputstvo dostupni su kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici „Objašnjenja“.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Telefon od 360 eura prodaju za 1000 eura. Reci ce da je propala prodaja i uzece carinici za sebe

      1. I ja pomislih ali je verovatno cena za svih 5. Što opet nije preterano povoljno za telefon koji je bez garancije, posebno ako krene da se nadmeće neko i diže cenu na preko 200 po komadu.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija