• Od danas prijava za dobijanje 100 evra i preko kol-centra

    Prijavljivanje za dobijanje državne pomoći od 100 evra od danas će moći da se obavi i putem kol-centra. Broj telefona je 0800 101 100.   Podsetimo, prijavljivanje je moguće i preko interneta. Procedura je veoma jednostavna, a unošenje podataka traje kraće od jednog minuta. Potrebno je da unesete JMBG, broj lične karte i da izaberete […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Od danas prijava za dobijanje 100 evra i preko kol-centra

    Prijavljivanje za dobijanje državne pomoći od 100 evra od danas će moći da se obavi i putem kol-centra. Broj telefona je 0800 101 100.

     

    Podsetimo, prijavljivanje je moguće i preko interneta. Procedura je veoma jednostavna, a unošenje podataka traje kraće od jednog minuta. Potrebno je da unesete JMBG, broj lične karte i da izaberete banku preko koje će vam biti isplaćen novac. To možete učiniti preko ovog sajta: idp.trezor.gov.rs

     

    Ako se prijava obavlja telefonom, bićete u prilici da glasovnim putem odaberete banku u kojoj želite da vam pomoć bude uplaćena, bez obzira na to da li imate otvoren račun ili ne. Takođe, možete pritiskom na taster da odaberete banku koja će vam biti ponuđena prilikom slušanja telefonske usluge.

     

    Prijavljivanje traje do 5. juna.

     

    Pročitajte još: Oko 170 radnika ostalo bez posla za vreme vanrednog stanja?

     

    Primaoci penzija i korisnici prava na novčanu socijalnu pomoć dobijaju ovu jednokratnu novčanu pomoć direktno, bez prijavljivanja. Onima koji imaju otvoren tekući račun, jednokratna pomoć će biti uplaćena na taj račun, dok će ostalim primaocima penzija i korisnicima prava na novčanu socijalnu pomoć biti otvoren namenski račun u Banci Poštanska štedionica bez nadoknade. Dovoljno je samo da ponesu ličnu kartu kako bi podigli novac.

     

    Podsetimo, Vlada Republike Srbije je donela odluku da svim punoletnim državljanima koji imaju prebivalište na teritoriji Srbije i važeću ličnu kartu omogući dobijanje jednokratne pomoći u iznosu od 100 evra, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan 24. april, u ukupnom iznosu od 11.759,40 dinara.

     

    Isplata za primaoce penzija i korisnike novčane socijalne pomoći počeće danas, a za ostale građane od 1. juna.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija