• Od danas novo radno vreme „Gomex“-ovih prodavnica vikendom

    Kompanija „Gomex“ obaveštava potrošače o novim promenama u radnom vremenu prodajnih objekata. Ove promene donete su u skladu sa novom odlukom Vlade Republike Srbije da od nedelje, 29. marta, zabrana kretanja građana vikendom počinje od 15 časova.   Radno vreme svih „Gomex“‐ovih malorodajnih objekata će do daljeg biti sledeće: od ponedeljka do petka od 7 […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Od danas novo radno vreme „Gomex“-ovih prodavnica vikendom

    Kompanija „Gomex“ obaveštava potrošače o novim promenama u radnom vremenu prodajnih objekata. Ove promene donete su u skladu sa novom odlukom Vlade Republike Srbije da od nedelje, 29. marta, zabrana kretanja građana vikendom počinje od 15 časova.

     

    Radno vreme svih „Gomex“‐ovih malorodajnih objekata će do daljeg biti sledeće: od ponedeljka do petka od 7 do 15 sati, subotom od 7 do 13.30 časova, a nedeljom od 8 do 13.30 sati.

     

    „Od nedelje, 29. marta, 168 naših objekata će raditi nedeljom za osobe starije od 65 godina, u jutarnjim časovima, od 4 do 7 časova. Spisak možete naći na našem sajtu www.gomex.rs. Možete potražiti obaveštenje o radnom vremenu i na svakom našem objektu. Redovno radno vreme objekti nastavljaju od 8 časova. Pauzu od sat vremena ćemo iskoristiti za dezinfekciju objekata i dopunu polica robom“, navodi se u saopštenju.

     

    Pročitajte još: „Rusanda“ traži domara, vozača i referenta, posao je „za stalno“

     

    „Gomex“ poziva sve građane da se pridržavaju mera propisanih od strane nadležnih organa. Poziva ih i da prilikom poseta prodavnicama poštuju propisanu distancu od dva metra između potrošača. Takođe se preporučuje građanima da kad dolaze u kupovinu po mogućnosti nose maske, prvenstveno radi njihove sigurnosti.

     

    „I dalje molimo cenjene potrošače da imaju razumevanja za povremena usporavanja rada u prodavnicama. Ona su prouzrokovana provođenjem dodatnih higijenskih mera i procedura. U „Gomex“‐u snabdevanje maloprodajnih objekata obavlja se i dalje na uobičajeni način i nema izraženih nestašica proizvoda“, navodi se u saopštenju kompanije.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]