• Oči u oči: Pitajte sve što vas zanima u vezi sa naknadom za odvodnjavanje

    Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“ iz Novog Sada najavilo je da će započeti rad sa strankama u devet vojvođanskih gradova, između ostalog i u Zrenjaninu. Kako se navodi u saopštenju, na ovaj korak JVP „Vode Vojvodine“ se odlučilo u nameri da bude što dostupnije fizičkim licima, obveznicima naknade za odvodnjavanje.   „U neposrednom kontaktu sa […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Oči u oči: Pitajte sve što vas zanima u vezi sa naknadom za odvodnjavanje

    Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine“ iz Novog Sada najavilo je da će započeti rad sa strankama u devet vojvođanskih gradova, između ostalog i u Zrenjaninu. Kako se navodi u saopštenju, na ovaj korak JVP „Vode Vojvodine“ se odlučilo u nameri da bude što dostupnije fizičkim licima, obveznicima naknade za odvodnjavanje.

     

    „U neposrednom kontaktu sa obveznicima naknade, zaposleni u JVP „Vode Vojvodine“ odgovaraće na pitanja u vezi sa rešenjima, spornim zaduženjima, dugovanjima, parcelama za koje su zaduženi, upisu u katastar i slično. Građani će dobiti i konkretna uputstva i informacije o žalbama i reprogramima. Na istom mestu moći će preuzeti i kopije rešenja“, saopštavaju „Vode Vojvodine“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kompanija “Petkus Process Control” iz Zrenjanina nudi posao

     

    U Zrenjanin i druge gradove, u kojima će biti organizovan rad sa strankama, mogu doći i obveznici naknada iz okoline.

     

    „Kako bi, zbog poštovanja epidemioloških mera, bile izbegnute gužve, a svi zainteresovani stigli na red, u te gradove ići će se i po nekoliko puta“, dodaje se u saopštenju.

     

    Prvi grad gde će zaposleni u JVP „Vode Vojvodine“ odgovarati na pitanja obveznika biće Sremska Mitrovica, a zatim Stara Pazova.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    O terminu u Zrenjaninu obveznici će biti pravovremeno obavešteni.

     

    Podsećamo da obveznici osnovne informacije o naknadama mogu dobiti pozivanjem besplatnog broja 0800 21 21 21.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija