• Objavljeno deset novih oglasa za posao, prijave su u toku

    Objavljeni su novi oglasi za posao posredstvom Nacionalne službe za zapošljavanje, a informativni portal zrenjaninski.com ih prenosi svojim čitaocima.   Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci traži fizioterapeuta i medicinsku sestru – tehničara za rad u intenzivnoj nezi nivoa 2. Banji je potreban i pomoćni radnik, za rad na određeno vreme. Kontakt telefon za više […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Objavljeno deset novih oglasa za posao, prijave su u toku

    Objavljeni su novi oglasi za posao posredstvom Nacionalne službe za zapošljavanje, a informativni portal zrenjaninski.com ih prenosi svojim čitaocima.

     

    Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci traži fizioterapeuta i medicinsku sestru – tehničara za rad u intenzivnoj nezi nivoa 2. Banji je potreban i pomoćni radnik, za rad na određeno vreme. Kontakt telefon za više informacija je 023 315 04 02.

     

    SR „Limdex“ Zrenjanin zapošljava dvojicu limara (galanterista, izolatera ili građevinskih limara) za rad u Zrenjaninu, na neodređeno vreme.

     

    UR „Ketering bon appetit 023“ Zrenjanin traži kuvara, za rad na određeno vreme. Kontakt telefon poslodavca je 063 163 01 93.

     

    „Sani optik“ DOO Beograd zapošljava defektologa, za rad u centru za korekciju vida. Posao je u Zrenjaninu, na određeno vreme. Kontakt telefon poslodavca je 063 10 67 007.

     

    Pročitajte još: POSAO: Potrebni službenici obezbeđenja za rad u Zrenjaninu

     

    Zavod za javno zdravlje Zrenjanin raspisao je oglas za zapošljavanje referenta za finansijsko – računovodstvene poslove, na određeno vreme. Uslovi koje kandidat treba da ispunjava su posedovanje diplome srednje škole ekonomske struke, godina dana radnog iskustva i poznavanje rada na računaru.

     

    Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ traži operatera u kontakt centru. Radni odnos je na određeno vreme.

     

    Poslodavac Aleksandar Tadein zapošljava dvoje konobara – konobarica, za rad na neodređeno vreme. Kontakt telefon poslodavca je 064 882 20 51.

     

    MD „Vetmedicina“ DOO Sečanj traži diplomiranog veterinara za rad u Sečnju na određeno vreme. Kontakt telefon za više informacija je 065 841 70 70.

     

    Poslodavac „Medix technologie“ DOO Kruševac oglasio je potrebu za zapošljavanjem tri prezentatora, za prodaju putem prezentacije. Kontakt telefon je 066 470 270.

     

    SR „Relux“ Zrenjanin zapošljava tri radnika na izradi i montaži PVC roletni. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 512 100.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija