• Objavljeni novi oglasi za posao, radna mesta u Zrenjaninu i Novom Bečeju

    Pred vama su novi oglasi za posao koje je portal zrenjaninski.com pronašao na oglasnoj tabli Nacionalne službe za zapošljavanje.   Dom za smeštaj odraslih i starijih „Fortis vita“ DOO Zrenjanin zapošljava dve negovateljice za rad u Zrenjaninu, na određeno vreme. Kontakt telefona poslodavca je 064 107 18 14.   „Premium AS 023“ DOO Zrenjanin traži […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Objavljeni novi oglasi za posao, radna mesta u Zrenjaninu i Novom Bečeju

    Pred vama su novi oglasi za posao koje je portal zrenjaninski.com pronašao na oglasnoj tabli Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Dom za smeštaj odraslih i starijih „Fortis vita“ DOO Zrenjanin zapošljava dve negovateljice za rad u Zrenjaninu, na određeno vreme. Kontakt telefona poslodavca je 064 107 18 14.

     

    „Premium AS 023“ DOO Zrenjanin traži administrativnog radnika, za rad na neodređeno vreme. Kontakt sa poslodavcem kandidati mogu ostvariti pozivanjem broja 062 493 235.

     

    „Modital“ DOO Zrenjanin zapošljava 20 radnika u proizvodnji, na određeno vreme. Rad je smenski, ima i noćnog rada, a za zaposlene je obezbeđen prevoz.

     

    Pročitajte još: Raspisani novi konkursi za posao, više poslodavaca zapošljava radnike

     

    Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“ objavio je konkurs za zapošljavanje saradnika u zvanju asistenta za užu naučnu oblast inženjerstvo zaštite životne sredine. Angažovanje je na određeno vreme od tri godine.

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin zapošljava laboratorijskog tehničara u dijagnostici, za rad na određeno vreme, kao i medicinsku sestru-tehničara, za rad na ostalim bolničkim odeljenjima, takođe na određeno vreme. Bolnici je potreban i farmaceutski tehničar za rad u apoteci, i pomoćni radnik u kuhinji, takođe na određeno vreme.

     

    Hotel „Tiski cvet“ Novi Bečej traži dva lica za rad na recepciji. Radno mesto je u Novom Bečeju, a posao je na određeno vreme. Od kandidata se traži diploma srednje škole sa smera turizam, ugostiteljstvo ili trgovina, srednji nivo znanja engleskog jezika, i vozačka dozvola „B“ kategorije. Kontakt telefon je 063 523 726.

     

    Oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija