• Raspisani novi konkursi za posao, više poslodavaca zapošljava radnike

    Objavljeni su novi konkursi za posao, a portal zrenjaninski.com vam danas predstavlja neke od njih.   DOO „Šinvoz“ Zrenjanin zapošljava tri bravara, sa više od šest meseci radnog iskustva, i jednog magacionera, sa tri meseca radnog iskustva. Poslovi su na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu poslati prijave na e-mail kkucorovski@sinvoz.rs ili smarjanovic@sinvoz.rs ili se javiti […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Raspisani novi konkursi za posao, više poslodavaca zapošljava radnike

    Objavljeni su novi konkursi za posao, a portal zrenjaninski.com vam danas predstavlja neke od njih.

     

    DOO „Šinvoz“ Zrenjanin zapošljava tri bravara, sa više od šest meseci radnog iskustva, i jednog magacionera, sa tri meseca radnog iskustva. Poslovi su na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu poslati prijave na e-mail kkucorovski@sinvoz.rs ili smarjanovic@sinvoz.rs ili se javiti poslodavcu na kontakt telefon broj 064 831 81 92.

     

    „Fulgar east“ DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem tri radnika u proizvodnji. Posao je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 13. decembra.

     

    Pročitajte još: Hotel zapošljava nove radnike, prava je prilika da se prijavite

     

    Wellness centar „Peta zvezdica“ Zrenjanin traži fizioterapeuta za rad na određeno vreme. Radno iskustvo je nebitno. Kontakt telefon poslodavca je 063 466 440.

     

    Posao i za vozače i tehnologe proizvodnje

     

    Picerija „Pino“ Zrenjanin zapošljava pomoćnika pica majstora. Radno iskustvo je nebitno, a posao je na određeno vreme. Više informacija kandidati mogu dobiti pozivanjem poslodavca na broj 554 247, svakog radnog dana od 12 do 22 časa.

     

    DOO „Mama‘s food“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem tehnologa proizvodnje, za vođenje HACCP tehnologije. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Radno iskustvo kandidata je nebitno. Lice za kontakt je Nikola Cvejić, a kontakt telefon je 523 798.

     

    Srednja škola Novi Bečej traži nastavnika filozofije, sa 25 posto radnog vremena, za rad na određeno vreme. Više informacija kandidati mogu dobiti pozivanjem broja 771 077.

     

    TM „Transport Jovanović“ Zrenjanin zapošljava dva vozača sa dozvolama „C“ i „E“ kategorije, za rad u međunarodnom transportu, na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 501 469.

     

    „Zepter international“ DOO Beograd traži dva konsultanta za prodaju i marketing, za rad u Zrenjaninu, na određeno vreme.

     

    Aktuelne oglase i konkurse možete pratiti svakog dana u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija