• Novo radno vreme prodajnih objekata kompanije „Gomex“

    Kompanija „Gomex“ obaveštava potrošače o novim promenama u radnom vremenu prodajnih objekata u skladu sa novim odlukama Vlade Republike Srbije.   Svi maloprodajni objekti će danas, 22. marta, raditi do 15 časova. Od sutra njihovo radno vreme biće od 7 do 15 sati svakog dana, uključujući i nedelju. Spisak objekata „Gomex“-a koji će nedeljom raditi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Novo radno vreme prodajnih objekata kompanije „Gomex“

    Kompanija „Gomex“ obaveštava potrošače o novim promenama u radnom vremenu prodajnih objekata u skladu sa novim odlukama Vlade Republike Srbije.

     

    Svi maloprodajni objekti će danas, 22. marta, raditi do 15 časova. Od sutra njihovo radno vreme biće od 7 do 15 sati svakog dana, uključujući i nedelju. Spisak objekata „Gomex“-a koji će nedeljom raditi za osobe starije od 65  godina u jutarnjim časovima od 4 do 7 časova možete naći na sajtu www.gomex.rs

     

    „U Gomex d.o.o. snabdevanje maloprodajnih objekata obavlja se i dalje na uobičajeni način i nema izraženih nestašica proizvoda. Pozivamo  sve građane da se pridržavaju mera propisanih od strane nadležnih organa, kao i da prilikom poseta prodavnicama poštuju propisane distance između potrošača. Molimo cenjene potrošače da imaju razumevanje za povremena usporavanja rada u prodavnicama koji su prouzrokavani provođenjem dodatnih higijenskih mera i procedura“, navodi se u saopštenju.

     

    Pročitajte još: NIS zapošljava u Zrenjaninu devet radnika, posao i u drugoj firmi

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija