• NIS zapošljava u Zrenjaninu devet radnika, posao i u drugoj firmi

    Kompanija NIS zapošljava u Zrenjaninu osam mehaničara, srednjoškolskog obrazovanja tehničkog ili mašinskog usmerenja, i sa radnim iskustvom, kojima odgovara terenski rad. Konkurs je otvoren do 5. aprila.   Kompaniji NIS je potreban i instruktor tehničkih obuka. Od kandidata se traži diploma visokog obrazovanja, znanje engleskog jezika i višegodišnje radno iskustvo u specijalizovanim poslovima savitljivih tubinga, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NIS zapošljava u Zrenjaninu devet radnika, posao i u drugoj firmi

    Kompanija NIS zapošljava u Zrenjaninu osam mehaničara, srednjoškolskog obrazovanja tehničkog ili mašinskog usmerenja, i sa radnim iskustvom, kojima odgovara terenski rad. Konkurs je otvoren do 5. aprila.

     

    Kompaniji NIS je potreban i instruktor tehničkih obuka. Od kandidata se traži diploma visokog obrazovanja, znanje engleskog jezika i višegodišnje radno iskustvo u specijalizovanim poslovima savitljivih tubinga, alata na žici, azotnih postrojenja i EK merenja. Mesto rada je Zrenjanin, a konkurs je otvoren do 1. aprila.

     

    Pročitajte još: „Linglong“ zapošljava na novoj radnoj poziciji i nudi veliki broj beneficija

     

    „Agro-dukat“ DOO Zrenjanin traži šefa maloprodaje, sa četvorogodišnjom srednjom školom, dok radno iskustvo nije bitno. Obavezno je posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije. Toj firmi potreban je i referent nabavke, takođe sa srednjoškolskom diplomom, i sa poznavanjem računarskih veština. Oba posla su na određeno vreme. Zainteresovani mogu slati prijave za zaposlenje na e-mail direkcija@agrodukat.rs ili se javiti na kontakt telefon 023 548 759.

     

    Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija