Ekonomija Vesti Zrenjanin

NIS zapošljava u Zrenjaninu devet radnika, posao i u drugoj firmi

nis
Foto: NIS

Kompanija NIS zapošljava u Zrenjaninu osam mehaničara, srednjoškolskog obrazovanja tehničkog ili mašinskog usmerenja, i sa radnim iskustvom, kojima odgovara terenski rad. Konkurs je otvoren do 5. aprila.

 

Kompaniji NIS je potreban i instruktor tehničkih obuka. Od kandidata se traži diploma visokog obrazovanja, znanje engleskog jezika i višegodišnje radno iskustvo u specijalizovanim poslovima savitljivih tubinga, alata na žici, azotnih postrojenja i EK merenja. Mesto rada je Zrenjanin, a konkurs je otvoren do 1. aprila.

 

Pročitajte još: „Linglong“ zapošljava na novoj radnoj poziciji i nudi veliki broj beneficija

 

„Agro-dukat“ DOO Zrenjanin traži šefa maloprodaje, sa četvorogodišnjom srednjom školom, dok radno iskustvo nije bitno. Obavezno je posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije. Toj firmi potreban je i referent nabavke, takođe sa srednjoškolskom diplomom, i sa poznavanjem računarskih veština. Oba posla su na određeno vreme. Zainteresovani mogu slati prijave za zaposlenje na e-mail direkcija@agrodukat.rs ili se javiti na kontakt telefon 023 548 759.

 

Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM