• Radnike traže kompanija NIS, Tehnička škola i jedna zrenjaninska firma

    Kompanija NIS raspisala je konkurs za zapošljavanje troje viljuškarista – operatera, a kao radno mesto navode se Zrenjanin i Pančevo. Od kandidata se traži diploma srednje škole i iskustvo na radnom mestu viljuškariste. Oglas je otvoren do 6. jula.   Kompanija NIS je raspisala i konkurs, koji je otvoren do popune radnih mesta, za prijem […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Radnike traže kompanija NIS, Tehnička škola i jedna zrenjaninska firma

    Kompanija NIS raspisala je konkurs za zapošljavanje troje viljuškarista – operatera, a kao radno mesto navode se Zrenjanin i Pančevo. Od kandidata se traži diploma srednje škole i iskustvo na radnom mestu viljuškariste. Oglas je otvoren do 6. jula.

     

    Kompanija NIS je raspisala i konkurs, koji je otvoren do popune radnih mesta, za prijem u radni odnos radnika na bezinskim pumpama, na celoj teritoriji Srbije. Uslov za kandidate je srednje obrazovanje 3. stepena. Poželjno je poznavanje rada na računaru i iskustvo u maloprodaji.

     

    Pročitajte još: Pogrebno „Božur“ zapošljava cvećarku, prijavite se na vreme

     

    Tehnička škola Zrenjanin zapošljava dve čistačice. Prijave na konkurs mogu se slati poštom ili predati lično sa naznakom „Za konkurs” na adresu škole.

     

    Samostalna radnja za građevinske radove i trgovinu „Euro – mont 90“ Zrenjanin zapošljava dva fasadera i molera, na neodređeno vreme. Od kandidata se traži III ili I stepen stručne spreme, sa radnim iskustvom. Firmi su potrebna i dva građevinska gipsara, montera spuštenih plafona. Uslovi za konkurisanje su stepen stručne kvalifikacije od I do III i radno iskustvo više od tri meseca. Posao je na neodređeno vreme. Rad je terenski uz obezbeđen prevoz. Kandidati se mogu javljati na kontakt telefon 063/532 559, ili na email euromont90@gmail.com

     

    Aktuelna ponuda poslova redovno se ažurira u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]