• Novi oglasi za posao, ova radna mesta su trenutno upražnjena

    Ovo su novi oglasi za posao koje je portal zrenjaninski.com pronašao na oglasnoj tabli Nacionalne službe za zapošljavanje u Zrenjaninu.   „Ogrev“ DOO Zrenjanin traži šefa prodavnice za rad u Zrenjaninu, na određeno vreme. Zahtevani nivo kvalifikacija je srednja škola, 3. stepen. Potrebno je i radno iskustvo od najmanje godinu dana, kao i posedovanje vozačke […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Novi oglasi za posao, ova radna mesta su trenutno upražnjena

    Ovo su novi oglasi za posao koje je portal zrenjaninski.com pronašao na oglasnoj tabli Nacionalne službe za zapošljavanje u Zrenjaninu.

     

    „Ogrev“ DOO Zrenjanin traži šefa prodavnice za rad u Zrenjaninu, na određeno vreme. Zahtevani nivo kvalifikacija je srednja škola, 3. stepen. Potrebno je i radno iskustvo od najmanje godinu dana, kao i posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije. Obavezno je i poznavanje računarskih veština, srednjeg nivoa. Zainteresovani kandidati mogu slati prijave za zaposlenje na e-mail ivan.radin@ogrevzr.com

     

    Poslodavac „Pro-mes“ DOO Novi Bečej zapošljava tri radnika u klanici. Radno iskustvo je nebitno. Mesto rada je Novi Bečej, posao je na određeno vreme, uz obezbeđen prevoz i ishranu. Kontakt telefon je 063 570 325.

     

    Pročitajte još: „Šinvoz“ objavio novi konkurs za posao, traži se više radnika

     

    Osnovna škola „Sonja Marinković“ Zrenjanin oglasila je potrebu za zapošljavanjem domara u toj školi, kao i u izdvojenim odeljenjima u Lukinom Selu i Mihajlovu. Posao je na određeno vreme, ali sa punim radnim vremenom. Više informacija o konkursu može se dobiti pozivanjem broja 530 420.

     

    Posao u Nemačkoj, obećana plata 2.000 evra

     

    Nacionalna služba za zapošljavanje oglasila je slobodna radna mesta za radnike za zdravstvenu negu u Nemačkoj. Od kandidata se traži diploma srednje medicinske škole i položen stručni ispit za medicinske radnike. Poželjno je znanje nemačkog jezika na B1 nivou. Uslov je i radno iskustvo od minimalno šest meseci. Obećana bruto zarada pre nostrifikacije diplome je 2.000 evra.

     

    PR „Pera ždera 023“ Zrenjanin traži prodavca za rad na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 545 322.

     

    Osnovna škola „Vuk Karadžić“ Zrenjanin zapošljava servirku, sa 70 posto radnog vremena, za rad na određeno vreme. Kontakt telefon za više informacija je 561 754.

     

    Oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija