• Novi momenti: Kupac pisao stečajnom upravniku „Jugoremedije“

    Investicioni fond APS „Project One“, kupac zrenjaninske „Jugoremedije“, obavestio je stečajnog upravnika Radovana Savića o novim momentima.   Po saznanjima kupca, zasedala je Komisija za zaštitu konkurencije i odlučila da donese rešenje o koncentraciji, neophodno za potpis kupoprodajnog ugovora.   Rešenje o koncentraciji mora da potpiše svih devet članova Komisije, a to bi moglo da […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Novi momenti: Kupac pisao stečajnom upravniku „Jugoremedije“

    Investicioni fond APS „Project One“, kupac zrenjaninske „Jugoremedije“, obavestio je stečajnog upravnika Radovana Savića o novim momentima.

     

    Po saznanjima kupca, zasedala je Komisija za zaštitu konkurencije i odlučila da donese rešenje o koncentraciji, neophodno za potpis kupoprodajnog ugovora.

     

    Rešenje o koncentraciji mora da potpiše svih devet članova Komisije, a to bi moglo da se završi u narednih nekoliko dana.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Imovina žitištanske kompanije “Agroživ” ponovo ponuđena na prodaju

     

    – Ovo rešenje je neophodno za potpis ugovora o prodaji „Jugoremedije“. Kada rešenje bude dostavljeno ugovor će biti potpisan. Zatim se nastavlja procedura. Najpre ide uplata 362 miliona dinara, za koliko je „Jugoremedija“ prodata. Potom ide namirenje razlučnih poverilaca. Sud konstatuje da je imovina prodata i onda se formira nova stečajna masa, koju čini novac od prodaje fabrike i neprodati deo imovine. Važno je reći i da je ostalo nekoliko parnica, koje su u toku – kaže za portal zrenjaninski.com stečajni upravnik Radovan Savić.

     

    Više o prodaji „Jugoremedije“ možete PROČITATI OVDE.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija